תמונה אמיתית שלי מלמד את ראש העיר ויו"ר השילטון המקומי מר עדי אלדר שיעור בטיסני רדיו .
L leef New member 15/4/02 #15 תמונה אמיתית שלי מלמד את ראש העיר ויו"ר השילטון המקומי מר עדי אלדר שיעור בטיסני רדיו .
J jeblesh New member 15/4/02 #17 על תלמד אותו כלום../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif העחברוש הזה דוחף את האף שלו לכול מכום גם פו אני צריך ליראות אותו?
על תלמד אותו כלום../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif העחברוש הזה דוחף את האף שלו לכול מכום גם פו אני צריך ליראות אותו?
2 2fly ron jerasi New member 15/4/02 #20 הייתי במפגש , אני מצרף תמונה שלי אני ג´ינג´י לא קשה לזהות רון ג´רסי מנהל אתר www.2fly.co.il
O ofersi New member 18/4/02 #32 מהצוות נשאר טיסן אחד פעיל באמת (עם כני נסע מתקפלים), אחד מושבת מזה זמן רב, בגלל כן נסע קדמי, שמתקפל דוקא בזמן נחיתה ???!!!!!!!!!!1111 והשאר היכן ?????
מהצוות נשאר טיסן אחד פעיל באמת (עם כני נסע מתקפלים), אחד מושבת מזה זמן רב, בגלל כן נסע קדמי, שמתקפל דוקא בזמן נחיתה ???!!!!!!!!!!1111 והשאר היכן ?????
G ggaziv New member 16/4/02 #28 אני והרפטור שלי, צולמה בשבוע האחרון התמונה משטח ההטסה בצרעה (ליד בית שמש)