יש לי רעיון!!

who is this

New member
יש לי רעיון!!../images/Emo62.gif

כל מצעו"ז ירשום את מילות השיר שהוא שר בישוביזיון, כי היו כאלה שלא הבינו מה שרו. אז מעו"ז שקד יתחיל עדים לנו כוכבי מרום מעו"ז שקד שהוא חלום האל תמיד לי יענה ישוב שקד לא מתפנה עומד אני על הר אמיר ושר לכם בקול זמיר האל יהיה תמיד העד ישוב שקד לעלום ועד למעו"ז שקד אין תחרות ברוך הבא להתנחלות מהנשמה אנו שרים ישוב שקד לעומים!!!! ולמי שלא הבין את הקטע שלנו אז טובה ומשה סבוראי הם מקימי הישוב והם החביאו בדירתם את אברהם (יאיר) שטרן ואחר כך נתפסו ע"י הבריטים..

הנה שלנו פתח תקווה!!!

בבוקר לח בשנת תרל"ח עת בציר הענבים יצאו מיפו על סוסים חמשת הרוכבים. שטמפפר בא וגוטמן בא, וזרח ברנט ויואל משה סלומון, עם חרב באבנט. איתם רכב מזרקי הדוקטור הכסוף, לאורך הירקון הרוח שר בקני הסוף. ליד אום-לבס הם חנו בלב ביצות וסבך ועל גבעה קטנה טיפסו לראות את הסביבה אמר להם מזרקי אחרי שעה קצרה: איני שומע ציפורים וזה סימן נורא. אם ציפורים אינן נראות המוות פה מולך, כדאי לצאת מפה מהר, הנה אני הולך. קפץ הדוקטור על סוסו כי חס על בריאותו, והרעים שלושתם פנו לשוב לעיר איתו. אמר אז יואל סלומון ושתי עיניו הוזות: "אני נשאר הלילה פה על הגבעה הזאת". והוא נשאר על הגבעה, ובין חצות לאור פתאום צמחו לסלומון כנפיים של ציפור. לאן הוא עף, לאן פרח אין איש אשר ידע, אולי היה זה רק חלום אולי רק אגדה. אך כשהבוקר שוב עלה מעבר להרים, העמק הארור נמלא ציוץ של ציפורים. ויש אומרים כי עד היום לאורך הירקון הציפורים שרות על יואל משה סלומון. ועשינו את כל זה בראפ!!! יא יא אם לא הבנתם!!!

רעיון מעולה!!!!

אוקי אז לנו הייתה מחרוזת של 4 שירים... 1) "על הדרך היורדת מן הכפר בין עצי האלונים והאלה נשארו עוד בוודאי צעדי ועקבותי ואימי עוד קוראת לי בקולה. אך איני יודעת מה קרה אי אבדה הדרך הברוכה אי אבדה הדרך אל הכפר הדרך בה רציתי לשוב בחזרה." (בחזרה! בחזרה! בחזרה!) 2) (עם המנגינה של השיר "המקום האמיתי" /ערוץ הילדים) זה המעו"ז שלי המקום בו גדלתי הגעתי קטן ומיד התלהבתי פוגש חברים מכיר כל פינה רואה איך כל יום הפעולה משתנה אם בא לי לצחוק אם בא לי לדעת זה המדריך שלי שיודע לגעת אם ככה פתאום מתחשק לי היום לצייר עוד חלום בוא ניקח אוויר בוא נפרוש כנף מחוז ברקן ממריא עכשיו איתו אני יכול והוא תמיד איתי מחוז ברקן- המקום האמיתי! (כאן היה את קטע המיומנה הקצר והמדהים של סגל המדריכים המוכשרים של המעו"ז... והבלונים המתפוצצים...חחחח) 3) (במנגיה של השיר "התחלה חדשה" /יהודה פוליקר לכל מעו"ז יש התחלה חדשה ותמיד ההתחלה היא קשה זה הוא הזמן זה היום זה הרגע מחוזברקן קורא לי מכל המעו"זים זה הזמן זה היום זה הרגע מחוז ברקן- אנחנו החבר'ה שתמיד מנצחים! 4) עם המנגיה של השיר "תנו לו צ'אנס" /שלישית מה קשור: אני לא מעו"ז בינימינה ולא מעו"ז פתח-תקווה לא מעו"ז ראשון לציון כי אנחנו מהעשירון העליון אני לא מעו"ז נתניה אני לא ממחוז השרון אני לא ממעו"ז אופקים לא אף פעם לא היינו כל-כך רחוקים אבל ברקנים שרים- מהלב... אני לא מחוז דרום (איזה חום!) אני לא מחוז צפון (יו! איזה קור) אני לא מחוז מרכז (נו מה אז?) (המדריכים לחניכים) אנחנו לא יכולים בלעדיכם!!! מחוז ברקן- שרים מהלב..!!!

MS6

New member
השיר המנצח...

כמובן שבהתחלה יש משחק מסוים שבו חבר'ה בבית שמש יושבים ושרים שירים מזרחיים עד שבא מישהו ששר שיר בית"ר וכולם צוחקים עליו שהוא לפלף.. ואז הוא מתחיל לשיר אני לא מנחם בגין אני לא תרומפלדור אני לא זאב ז'בוטינסקי, אף פעם לא קראתי את עולמו אני לא שלמה בן יוסף, לא תלו אותי מהצוואר אני לא אולמרט, לבני או לבנת, אף פעם לא התנתקתי מהעם אבל אני שר שיר בית"ר שיר בית"ר שיר בית"ר 2X אני לא עוזי לנדאו אני לא דני דנון אני לא נתי כרמי, אף פעם לא הייתי מפקד מחוז אני לא רפאל כהן, אין לי כרטיס ביקור אני לא אור, עומר או איתי, לא אף פעם לא תיכננתי שנת שירות אבל אני שר שיר בית"ר שיר בית"ר שיר בית"ר 2X אני לא אורן קלימי (דרוך ימין שמאל) אני לא נועם שילה (תל חי) אני לא גרג חלימי (יש לכם 10 שניות) אני לא הייתי בקורסים תנו לו צ'אנס הוא שר שיר בית"ר שיר בית"ר שיר בית"ר 4X (בקטע הזה אסתר מתחילה לשיר את שיר בית"ר.. יותר לדקלם מאשר לשיר) ואז בסוף כל הערסים נפגשים שוב ואומרים לנדב (מי ששר את השיר) "וואלה דווקא שיר נחמד.."

למעלה