יש לי רעיון
!

יש לי רעיון../images/Emo62.gif!

טוב שמעו אולי נשלח בימי הולדת של החברים בלהקה כמה ברכות שנוכל לאסוף ונשלח אותם. אז נעשה את זה לפי תאריכים מי שיהיה ראשון זה ראין דוסיק שנצטרך לאסוף ברכות (רצוי מאוד באנגלית) עד ה 19/09/2005 מה אתם אומרים על הרעיון?

yuval moyal

New member
כבר רצו לשלוח מכתב למארון..

ולדעתי הרעיון של מכתב נחמד, אבל לא בכל יומולדת, אלא פשוט לשלוח מכתב אחד גדול מהפורום ועוד מכתבים אישיים מכולם, שיידעו שיש להם מעריצים בישראל..

אוף ../images/Emo10.gif

את הרעיון קיבלתי בפורום אבריל לווין שלחו לה ליומולדת איזה 120 ברכות והיא שלחה מכתב תודה יחד עם תמונה חתומה... אבל גם הרעיון שלכם יכול להיות טוב

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifראיתי את זה..

איזה מגניב להם
. והרעיון שלך כבר אומץ ע"י הפורום הרשמי של מארון [לא שלנו כע?
],הם כל יום הולדת אוספים ברכות מהפורום,שמים באלבום,ומי שהולך להופעה או משהו כזה מביא להם
.

הפורום הרישמי באנגלית?

הכוונה בארצות הברית וכזה? כי הסיכוי שאחד מאיתנו מהפורום הזה או פורום בישראל יסע להופעה ממש קטן...

yuval moyal

New member
לא חייבים לתת להם בהופעה :|

אפשר לשלוח לפאן מייל.. ואולי אפשר להפעיל קצת קשרים ולמצוא מישהו שיוכל להביא להם אבל קודם כל זה לארגן את זה, להחליט על מכתב ראשי, לתת לאנשים זמן לכתוב מכתבים, לבדוק שגיאות כתיב ודקדוק של האנגלית [אנחנו לא רוצים לצאת מפגרים
], ולהחליט מה עוד שולחים. ורק אז צריך לשלוח.

yuval moyal

New member
לא ליומולדת של ריאן..

אבל בעיקרון לדעתי כדאי שנעשה, שיהיו מודעים למעריצים שיש להם בישראל.

SuperKeren

New member
אני אפתח את המכתב מחדש

באמת זה נגרר יותר מידי זמן... מחר אני אפתח את ההודעה של המכתב. (פרומו קטן: נשלח מכתב של כל הפורום שכבר כתוב וערוך וכל אחד יוכל להוסיף מכתב אישי משלו)

../images/Emo112.gifנצל"ש

המשחק-שבוע הבא. נראה כבר מה לעשות עם זה. והמכתב, להילע ולי יש מכתב, ויש רעיון לשלוח אותו. כי הם ממש לא קוראים את המכתבים שמגיעים למייל או למשהו כזה. זהו.

White Vampire

New member
מיילים מגיעים למנהלי האתר

ויש מצב שזה יגיע למארון. מה שכן, הסיכוי שהם יגיבו גם אם הם יראו את זה [אם בכלל] הוא מאוד קלוש.

../images/Emo112.gifמיילים לא מגיעים לבעלי האתר,

הם נשארים במייל וזה ומתי שהלהקה רוצה, לא שזה קרה, הם נכנסים או משהו. יש לי חברות בפורום הרשמי, ששלחו לפאן מייל, ולכתובות של החברות תקליטים. וNOTHING. אז זה סתם לא שווה את המאמץ. הדרך היחידה שאפשר לתקשר עם הלהקה, זה בהופעות, או דרך המועדון SIN שצריך להיות מנויים או משהו [הילע מבינה, תשאלו אותה
], או דרך פתיחת הודעה בפורום הרשמי, שיש לזה סיכוי 0.5 אחוז שהלהקה תקרא, כי בזמן האחרון הם אונליין פעם בשלושה חודשים בקושי. כמה שאפשר להיות אופטימים.

אוי../images/Emo4.gif

יש לכם את הכתובת שלהם בL.A? אגב אני לא יהיה פה עד יום שישי בערב... והיום אני פה עד 22:00

../images/Emo112.gifחחחח הכתובת בL.A?

בטח, הם מפרסמים את הכתובת שלהם באינטרנט למעריצים כדי שיבואו אליהם הביתה וישלחו להם דואר. בטוח
חח סתם אבל זאת שאלה הזויה.

SuperKeren

New member
בחוברת של האלבום תמצאי כתובת למעריצ

*מעריצים. אז לשם נשלח.

../images/Emo153.gif שומדבר לא הזוי

הכוונה שלי הייתה הכתובת או התא דואר למכתבי מעריצים זה חייב להיות איפה שהוא

../images/Emo112.gifקרן ../images/Emo99.gif

לא חזר. אני נמצאת פה איכשהו |מגלגלתעיניים| לרבע שעה

למעלה