יש לי רעיון!!

נופר 247

New member
יש לי רעיון!!../images/Emo62.gif

תקשיבו בגלל שהפורום קצת שקט אז נעשה ככה: כל שבוע נבחר דמות מהסדרה וכולם ינסו להביא כמה שיותר מידע עליה שנוכל להכיר אותה יותר טוב.. פעם ג'יי פעם סוזנה פעם ג'וני פעם ניקי פעם קמרון פעם אווה ופעם ג'סי (
)כל הדמויות שתרצו (כיאלו בסדרה) איך? רוצים

מיטל101

New member
זאת אפשרות...

אני בעד...כל דבר שיעורר את הפורום יתקבל בברכה

נופר 247

New member
Tז יאללה אנשים מתחילים..

מתחילים הפעם למצוא מידגע על לורי-אווה...

נופר 247

New member
לורי-אווה

"לורי, שמוכרת לכולם מהסדרה הקומית המצליחה "צער גידול בנות" חוזרת למסך הטלוויזיה בסדרה "סאמרלנד". לורי נולדה וגדלה בהאופאוג, לונג איילנד. לאחר חצי שנה בלבד של לימודי משחק היא לוהקה לתפקיד הראשון שלה בסדרת הדרמה היומית “The Edge of Night” ובזכותו אף הייתה מועמדת לפרס השחקנית הצעירה הטובה ביותר בסדרה יומית. בשנת 1985 היא שיחקה בסרט הקולנוע "מעריץ אלמוני" וכמו כן שיחקה בסרט “Critical Mass” לצד טריט וויליאמס, בפרודיה “Back to the Beach”, בסרט “Rad” שעוסק במרוצי BMX ובסרט האימה התלת מימדי “Amityville 3-D”. בנוסף למשחקה בסדרה "צער גידול בנות", לורי הופיעה גם בסדרה "רחוב האדסון" בכיכובו של טוני דנזה, בסרט הטלוויזיה “Doing Time on Maple Drive” לצד ג'ים קארי ובתפקידי אורח בסדרות: "המופע של דרו קארי", "ספין סיטי", "סיינפלד", "פתאום סוזן", "המופע של לארי סאנדרס" ועוד. כיום לורי מתגוררת בלוס אנג'לס עם בעלה, מעצב האופנה מוסימו ג'יאנולי ועם שלושת ילדיהם." לקוח מתוך אתר ערוץ הוט3

למעלה