יש לי רעיון...

super coconut

New member
יש לי רעיון...../images/Emo62.gif

נו, אני רואה שההרטבות של הפורום התחילו להעלם... אתם יודים יש לי רעיון, כל מי שרוצה ירשום פרק שהוא אוהב וכל שאר הגולשים יענו לו... אני יתחיל: הפרק שאהבתי זה הפרק שעוזר קטן של סנטה ברח מהבית... זה היה כל כך מרגש ועצוב...

את האמת....

אני לא ממש ראיתי הרבה פרקים של משפחת סימפסון. נגיד שיש 200 פרקים סה"כ! אז אני ראיתי בערך 20 פרקים 30 פרקים. אני יודע שזה קצת אבל זה בגלל שבהתחלה בכלל לא ידעתי שסימפסונים הם נורא מצחיקים עד שבאמת ראיתי כמה פרקים ואפילו התחלתי בלהוריד את הפרים של ליל כל הקדושים. לכן איני לא ממש יכיר הרבה פרקים. אבל פרק שאהבתי הוא איך שבארט משחרר לחופש את הליצן הזה. משהו הפליל את הליצן אבל בארט גילה שזה הוא אז הוא נשלך לכלא ואת הפרק שאני אוהב זה כשאותו אחד שבארט הכניס לכלא- יוצא ממנו ועכשיו הוא רוצה להרוג את בארט. זה פרק טוב!

לליתן הזה קוראים קראסטי !

כל מקרה רק 20 פרקים ראית וואו , קצת מאוד קצת , כל מקרה יש הרבה יותר מ20 פרקים (לי יש 200 פרקים על גבי קלטות וDVD) , יש בערך 300 + פרקים !

super coconut

New member
תגובה זאת מיועדת לכל פותרי החידה...

אתם ממש מגניבים, נגיד יש 300 פרקים של סימפסון, אני ראיתי 200, ראיתי כמעט הכל ויש לי כמעט הכל.. באמת!! ותודה שהגבתם, הפרקים שאתם אוהבים נחמדים מאוד... ראיתם את הפרש שמשפחת סימפסון קנתה סוס?! אני מקווה שכן...

gloom

New member
לא כל כך............/images/Emo66.gif

לא אהבתי אותו (זה הפרק עם לאדי או שברנז מאמץ אותו
) אני די אהבתי את 30 סיפורים על ספרינגפילד (עם רמיזות לספרות זולה) והפרק שהומר מצטרף למילואים של חיל הים הפרק הראשון שנקרעתי ממנו לגמרי מצחוק
במיוחד עם מיסטר מו והקטע של IN THE NAVY

למעלה