יש לי רעיון !
- משחק דקות הגולים

sok777

New member
יש לי רעיון ! ../images/Emo62.gif - משחק דקות הגולים

מה דעתכם לעשות מין משחקון כזה שכל אחד יצלם את מסך הOverview במשחק שלו בסיום המשחק, יפתח את התמונה בצייר (או בפוטושופ למי שיש) ויגזור רק את כובש הגול ואת הדקה ואז ננסה להגיע לגולים בכל הדקות. החל מדקה 1 ועד דקה 90. כלומר, כל אחד יצלם את הגולים אחרי המשחקים אצלו, יגזור רק את שם הכובש ודקת הגול (ואם יש כמה גולים אז כל אחד בנפרד כמובן) ונעלה אותם לפה לפי הסדר.
חוק אחד-
אסור להעלות 2 תמונות ברצף. כלומר, צריך שגולש אחר ישים תמונה אחריך כדי שתוכל לשים אחת נוספת. כמובן, צריך לשרשר את הדקה של הגול הבא להודעה של הגול שהיה לפני. יהיה נחמד להגיד גם מאיזו שמירה זו.. :) רק מFM 2008! ולא חייב להיות של הקבוצה שלכם. אני אתחיל. אז אני מוסיף תמונה עם גול בדקה הראשונה. הבא אחרי צריך לשרשר להודעה הזאת (לא שיש לו ברירה..) תמונה עם גול בדקה 2. הגול הוא של תיירי הנרי, בשמירה עם ברצלונה בעונה השניה איתם. שחטתי את ולנסיה 7-2 בגביע והגול הראשון הגיע כבר בדקה הראשונה. בהצלחה :)

sok777

New member
לא תחת כהוני כמנהל.

חבל לשלול. יאללה, מי שם דקה שנייה?

שומו

New member
הלוואיי שהייתי יכול להשתתף...

אני לא יכול להעלות תמונות לתפוז...

DrBall20

New member
חח איזה הורסים.. מלא הודעות ואפחת מהן לא

מראה דקה 2 של שער

sok777

New member
לגמרי :). יודעים מה? תביאו ממנג'רים קודמים !

אבל זה יהיה פחות מגניב

שומו

New member
הללויה../images/Emo70.gif

אז ככה: זה השער שפתח את מסכת הכיבושים ב-6-0 שלי על אולימפיק ליון נגד מונאקו. זה היה אמור להיות משחק קשה, ולא כ"כ האמנתי ששחטתי אותם ככה, אבל אחרי שפרננדו מוריינטס נפצע בדקה ה-56, הבנתי שהמשחק שלי
. ג'ון קאריו כבש שלושער באותו המשחק, והיה אחד הכובשים המובילים שלי בשמירה הזאת (אם לא המוביל). זו הייתה שמירה אדירה, השגתי בה את הניצחון הכי גדול שלי (10-0 נגד באסטיה), הובלתי את הטבלה וטולוז נשפה בעורפי. חבל שנטשתי אותה כ"כ מהר...

sok777

New member
פשש !

עכשיו גול בדקה ה3. אגב, תשרשרו אותו בבקשה להודעה הראשית. :)

sok777

New member
גם אם יש לך מק יש לך תוכנה מתאימה..

ואם אין לך מק ויש לך ווינדווס, אז בוודאי שיש לך צייר.

DrBall20

New member
יאללה דקה 3'.. CM07, בארסה 2012, ג'יו ../images/Emo99.gif

דרך אגב, נגמר רק 9

למעלה