יש לי רעיון

Big Joni1

New member
יש לי רעיון../images/Emo123.gif

למען פרסום הפורום והגדלת מספר האנשים הנוכחים פה - שלחו את התמונה משמאל לכל מי שאתם מכירים ופרסמו אותה בכל פורום שיש. רק כתבו כתגובה להודעה הזאת באיזה פורומים כבר פרסמתם שלא יהיו פעמיים ושרשרו לשרשור "אוף"-
או פתחו אחד כזה. התחילו להפיץ! ג'וני

Big Joni1

New member
אבל,

אני מחכה לאישור של אחד המנהלים (אריק, אבישי, התעוררו
) כדי להתחיל להפיץ. וגם שכחתי להוסיף ש.. תכתבו בהודעה משהו כמו - "אתם מוזמנים לפורום מנג'ר - 1162" או "חג שמח". ג'וני

Big Joni1

New member
קפיץ

אני רוצה אישור מהמנהלים לפני שאנחנו מתחילים להפיץ (אהמ רמיזה אהמ)

Big Joni1

New member
מה יפה?../images/Emo6.gif

מוכן לעזור להפיץ ברגע שאחד המנהלים יתעורר ויאשר? ג'וני

meidos

New member
יאללה.

סוף סוף שיצא ה 2006, אני "חוזר" לפה, לא שהיו לי פה יותר מדי הודעות בכל מקרה. רק תנו לי q ואני מתחיל להפיץ.

Big Joni1

New member
אתה עוקב אחרי?../images/Emo123.gif (../images/Emo39.gifפרח 3!)

גם ב190, גם פה.. לא נורא. העיקר שתעזור לנו בהפצה. אבל אל תתחיל עדיין, מחכה לאישור של אחד מהמנהלים

אתה לא צריך אישור שלי בשביל

להפיץ את זה. אבל לדעתי זה לא מה שיעזור. הרי כולנו בדר''כ מתעלמים מהודעות כאלו שבאים בפורומים שלנו.. כי בדר''כ זה לא מעניין. אבל רעיון טוב..

JoHnYmYsTeR

New member
לא חייב לפרסם בכל הפורומים.

האבקות וWWE,כדורגל והאטריק-אלה הפורומים שצריך לפרסם בהם.

Thierry Henry

New member
חח מה יש לפרסם אצלנו?

הלינק הענק בראש הפורום שגם מודגש, לא מספיק?

Big Joni1

New member
נכון, אבל אפשר לפרסם גם בפורומים

אחרים. בכל מקרה, אם פרסמתם באיזשהו פורום, תכתבו איזה כתגובה להודעה הראשית שכתבתי. אני אתחיל בהפצה משעות הערב. ג'וני

אתה יכול לפרסם

רק בגלל התמונה!
אתה לא צריך אישור מהמנהלים בשביל זה, מצידי תפרסם את זה גם בבית שימוש ציבורי. רק אל תיהיה נודניק, אם אתה רואה שרשור אוף מבולגן אז אתה יכול לזרוק שם פרסומת, לא צריך לפתוח שרשור חדש בפורם אחר בשביל לעשות פרסומת.

Thierry Henry

New member
צריך לבקש רשות ממנהל הפורום קודם.

פירסום בפורומים אחרים , ללא רשות מנהל הפורום הוא אסור ואף יכול להוביל לחסימה גורפת של הגולש שיפרסם. ככה שלפניי שמפרסמים, צריך להחליט מה פורומי היעד וגם לדאוג לאישור ממנהל הפורום קודם.

למעלה