יש לי רעיון קטן

ליטן א

New member
יש לי רעיון קטן

שמתי לב, שבפורומים אחרים, האנשים המומחים, שלא מנהלים את הפורום, אלא סתם מומחים בנושא הפורום, מקבלים לשם שלהם צבע חום (כמו הצבע הכחול למנהלים, אז יש צבע חום למומחים). חשבתי, אולי נעשה כמו בשאר הפורומים, ונסמן את הגרפולוגים המקצועיים בצבע חום. שאנשים שמקבלים ניתוח מאנשים כמו אריק, או שייקה (איפה הוא בכלל?), או אחרים, ידעו שהם מקבלים ניתוח מבעל מקצוע, ולא ממתמחה (כמו הרבה אנשים בפורום, ובכללם אני). מה דעתכם?

אריק!

New member
אני מתנגד לנתח תחת הילות וכותרות

בראש ובראשונה מהסבה שכל ניתוח בתנאי סריקה ופורום מוטב לו להישאר תחת מגבלות של חובבנות. גם עדיף שהמנותח יתייחס לניתוח באופן עניני בלי כל השפעה מוקדמת מה כותרתו של המנתח, מה מקור סמכותו. בדף האישי יש מקום נרחב לכל אחד להגדיר את עצמו כפי הבנתו. מה שאני יכול לומר לכם, בלי לחשוף סוד כמוס, זה ש "ים המלח" זה ממש מקום חם, ולשהות במים זה הרגשה של ביצה בשלבי הפיכתה ל ´קשה´. אתמול שמעתי המון בדיחות מהבדרן שלמה גולדברג ( ג´ינג´י ) ואילו בבוקר מוקדם, כאשר רק אני קם לעשות כושר, הוא קם לטבול בים אז אכלנו יחד ארוחת בוקר ודיברנו על המון נושאים מענינים. את שעות המנוחה הקצרות ניצלתי, מלבד כושר, לצורך הסתכלות בכתבי יד של המון רוצחים חדשים, אנסים ועוד חבר´ה טובים. אני כל פעם נדהם מחדש איזה פסיכופתים קיימים בעולם המפחיד הזה. להשתמע. אריק.

beagle

New member
ואני בתפקיד המחליפה לשניה, לא

מביעה את עמדתי ככה, כי אני לא מבינה בזה מספיק, אבל אריק! תמיד נשמע מאד משכנע
חוץ מאי הסכמה קטנה - שכשוך בים המלח בימים טרופים אלה דומה יותר לבישול תפו"א. בגלל המלח, כמובן. ועם החום הזה, דרושה רק מעיכה קטנה לנפש כדי להפוך לפירה. אז אני בתפקיד האמא החורגת? איזה פחד. אולי אשלח אתכם ליער, שמעתי יש שם בית טעים, משו משו... מה בדיוק אני צריכה לעשות כאן? לארגן לכם הפעלות לחופש? סיפור לפני השינה? אולי לחפש לכם כתבי יד? הרי לעשות משהו מועיל ומקצועי אני לא יכולה... כולי בוקה ומבולקה
כי אני אוהבת את הביטוי.

ליטן א

New member
את יכולה, המממממ,

להביא תועלת בכך שתאשרי לי למלא את הפורום בהודעות באולינג למיניהם
אגב באולינג, ביום שלישי היה לנו טורניר, וסיימתי מקום 13 מתוך 30. מכובד, נוכח העובדה שהמקום הראשון עשה 213 ו-250... (ושאפילו הובלתי עליו אחרי המשחק הראשון, שהוא עשה 130, ואני עשיתי 144..) במקום השלישי סיימו שני אנשים, עם 535 נקודות משלושה משחקים, פלוס נקודות בונוס, והיה אמור להיות שובר שיוויון, אלא שפשוט אף אחד לא מצא את אחד מהמנצחים, אז הגביע ניתן לשחקן השני, מחמת הניצחון הטכני... בליגה, אחרי שליש ליגה (7 מתוך 21), אנחנו נמצאים במקום השני, עם אותו מספר נקודות (71.5) כמו למקום השלישי... (או אם תרצו, אנחנו במקום השלישי, עם אותו מספר נקודות כמו למקום השני
) אנחנו בפיגור של 14 נקודות מהמקום הראשון, לו יש 84.5 נק´... אבל אנחנו אופטימיים, היות ושני שחקנים מהקבוצה המובילה, הם אנשי או"ם מנהריה, שאם קראתם כתבה בידיעות ביום שישי, לפני שבועיים, כמעט כל אנשי האו"ם של נהריה עוזבים את הארץ.. אז אנחנו נסדר להם שחקנים, משו משו, ירדו מהר מאוד מהמקום הראשון
ואת הקבוצה שעם אותו מספר נקודות כמו שלנו, אנחנו פשוט צריכים לנצח, זה לא כ"כ קשה.. יש להם את השחקן החזק ביותר בליגה מצד אחד, ומצד שני, יש להם את השחקן החלש ביותר בליגה (מדורג אחרון..) להתראות בשמחות
ליטן

אריק!

New member
אכן "פירה" זו הגדרה ראליסטית יותר

למה את לא כחולה ? הפעלה ? הנה רעיון. יש לנו את הכתב שטליה סרקה שאנו מנועים לנתח אישיותית, אבל כל אחד יכול לכתוב כל דבר שהוא רואה בכתב (בלי פרשנות ) ואני בטוח שזה יחדד אבחנות ויהיה מגוון ומעניין. יכולים להשתתף גם מי שלא מתמצאים. אני מוכן לקחת על עצמי לסנן את מה שהחבר´ה יאמרו, ולתת את ההגדרות. אם יצא מעניין אולי נמשיך ´בעדינות´ בהתחשב במגבלות. אריק

beagle

New member
יאללה, התחילו בעבודה ../images/Emo45.gif

אני לא כחולה כי המנדט שלי הוא זמני ומוגבל. אני פה בשביל המוראל ובשביל האגו שלי
יש הרבה מפעולות המנהל שאני מנועה מלעשות, והחבר´ה מלמעלה עושים במקומי. עושים גם עבודה טובה, דרך אגב, כבר מחקו הודעה אחת שהיתה לא במקום. זה הזמן להגיד להם

למעלה