יש לי רעיון נחמד...

את השיר הבא אני מקדיש למישהי מיוחדת

שכדי לא להביכה ברבים אני לא אכתוב את שמה,אבל היא תבין לבד... "הילדה הכי יפה בגן יש לה עיניים הכי יפות בגן וצמה הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן וכמה שמביטים בה יותר רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה יפה בגן. כשהיא מחייכת גם אני מחייכת וכשהיא עצובה אני לא מבינה איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן."

"זה הקיץ האחרון שלי איתכם..."

:( "זה הקיץ האחרון שלי איתכם עם הגשם הראשון אני אעלם דמעותיי יזרמו במורד הרחובות כמו עלה נושר של תקוות רחוקות. אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים אך בחורף הזה כבר לא אהיה קיים לאט לאט השכבות נמסות אם רוצים לא רוצים תפילות אחרונות. אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצרו את העיניים כל גשם ראשון ותחשבו עליי. אני רוצה לטפס על ההרים כי הם שם לבקר במדינות מעבר לים לדעת אם יש צורות חיים אחרות ואם המתים ממשיכים לחיות. כי זה הקיץ האחרון שלי איתכם עם הגשם הראשון אני אעלם לאט לאט השכבות נמסות בין רוצים לא רוצים עוד תפילות אחרונות."

והשיר האחרון ליום זה

(לפחות ממני) "הירח משגיח מעל על גבי שק האוכל הדל המדבר מתחתי, אין סופו לפנים ואמי מבטיחה לאחי הקטנים עוד מעט, עוד קצת להרים רגלים מאמץ אחרון לפני ירושלים אור ירח החזק מעמד שק האוכל שלנו אבד המדבר לא נגמר, יללות של תנים ואמי מרגיעה את אחי הקטנים עוד מעט, עוד קצת בקרוב נגאל לא נפסיק ללכת לארץ ישראל ובלילה תקפו שודדים בסכין גם בחרב חדה במדבר דם אמי, הירח עדי ואני מבטיחה לאחי הקטנים עוד מעט, עוד קצת יתגשם החלום עוד מעט נגיע לארץ ישראל בירח דמותה של אמי מביטה בי, אימא על תיעלמי לו הייתה לצידי היא הייתה יכולה לשכנע אותם שאני יהודי עוד מעט, עוד קצת להרים רגלים מאמץ אחרון לפני ירושלים"

נ ו ם

New member
וואי אני ממש סקרנית

למי התכוונת???

THE sky angel

New member
ואם אנחנו בקטע של הקדשות....

יפייפיה שלי, השיר הבא מוקדש לך, ורק לך! (את יודעת מי את!! לפי השיר!!) Breath I would hold the hand of the one who could lead me places And kiss the lips of the one who could sing so sweet And I would fly on a wings of a bird I knew could take me highest Breathe in, breathe out You keep me alive You are the fire burning inside Breathe in breathe out You keep me alive You are my fire, my passions for life I would dance with the feet I knew could always follow And take the road that had the straightest line You do all of these things for me You are all, and then some Breathe in, breathe out You keep me alive You are the fire burning inside Breathe in breathe out You keep me alive You are the fire burning inside of me You are my passion for life אוהבת המון המון- מור'וש.

THE sky angel

New member
אוי כמעט שכחתי... רק מעיין מכרכום!!

"אני לא רוצה
לחג!! אני רוצה בני!! " חי חי חי חי חי .... :)

לכולם מקדישים פה שירים!

גמני רוצה!!!!!!!!!!!!! סתם... באמת אני רוצה אבל... אתם לא חייבים! כי זה באמת מגעיל מצידי לכתוב את זה! פויה חן! תתביישי לך!

הנה שיר בשבילך

ותן לי סמבוסק תן לי סמבוסק תחמם חמש דקות תן לי סמבוסק תן לי סמבוסק עם בצל ופטריות שים גם סומסום שים שים גם סומסום שים עם גבינה צהובית שים גם סומסום שים שים גם סומסום שים עם גבינה בולגרית ותן לי סמבוסק תן לי סמבוסק תחמם חמש דקות תן לי סמבוסק תן לי סמבוסק

והנה שיר באמת

נראה אם תביני למה זה מתקשר: למה לי לקחת ללב- יש לי דברים חדשים בראש, יש לי דימיון שעוזר לפעמים לשכוח. למה לי לקחת ללב- יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי תמיד חברים שעוזרים לשמוח. תן לצעוק, תן ללמוד תן לצחוק ותן לשמוע תן לחות ותן לטעות תן לעצמך לסלוח פשוט לאהוב. זה מה שרציתי לכתוב- לך עם זה לאט, ואז תוכל פשוט לרוץ מהתחלה. למה לי לקחת ללב- יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי דמיון שעוז לפעמים לשכוח

../images/Emo24.gifעמריקי!!!../images/Emo24.gif

בטח שאני מבינה:) אני לא סנילית עד כדי כך! תודה רבה:) ברגעים אלו אני יושבת מול המחשב עם חיוך ענקי ומאושר:) תודה:)

נ ו ם

New member
אוי לא! הכוונה לאווירת כמובן

ידעתי שמשהו לא בסדר בהודעה ההיא!

נעם בובה..ניראה לי ש...

התשובות למסתוריות בידי...תמורת סכום סימלי אני "פותרת" לך את פאזל המסתוריות....(; עמיתי

נ ו ם

New member
בוקר טוב באמת! מה זה השעה המטורפת

הזאת ברנס? התהוללת כל הלילה הה?

למעלה