יש לי רעיון מעולה!

• פותח הנושא nusic
  • פורסם בתאריך

nusic

New member
יש לי רעיון מעולה!

קודם כל שלום, אני חדשה פה. שמי ניסן, ואני מגמגמת מאז שהייתי בת 10. והיה לי רעיון - אולי נקבע כולנו שיחה בצ'אט בתפוז עם מיקרופון, ונוכל לדבר עם פחות בושה בגמגום כי כולנו מגמגים הרי - ואז נדבר אחד עם השני ונוכל להתאמן על הדיבור אחד עם השני[: מי יכול עכשיו?

אני1989

New member
לא רוצה :/

ההתמודדות שלי בחיים כל רגע ורגע, מספיקה לי. אבל רעיון טוב, באמת. מי שזה מתאים לו- שיהיה בהצלחה.. :)

nusic

New member
אין בעיה

אין בעיה, אף אחד לא מכריח אותך אבל בכל מקרה אני חושבת שאין לך מה להתבייש כי כולנו מגמגמים... ואף אחד לא יצחק עליך או ילעג לך, הרי כולנו יודעים איך זה מרגיש כשכולם לועגים על הגמגום שלנו... אם תתחרט תגיד לי..

nusic

New member
אמנון האשקלוני

מעולה. רק אני חדשה פה, ואני לא יודעת בדיוק איך עושים את זה... ולאן נכנסים... יש צ'אט מיוחד לפורום גמגום? תן לי קישור ואני אכנס עכשיו ונדבר[:

shuky63

New member
מעל שם הפורום בשורה הכחולה יש

לינק שנקרא chat tv .לחיצה עליה מכניסה אותך לצ'ט של תפוז לחדר גמגום ונשאר רק לתאם שגם אחרים יהיו שם באותה שעה

shuky63

New member
הרשו לי להציע רעיון משלי,שנוסה כאן

בעבר.שימוש בתוכנת סקייפ לצורך שיחות קוליות,בין חברי הפורום,לשם תרגול דיבור או שתם שיחה. התוכנה חינמית.פותחה במיוחד לשיחות קוליות. לא צריך לקבוע מועד לשיחה .רואים שחבר מסוים ברשת וזמין לשיחה ויוצרים איתו קשר. אני נותן פה את הלינק להורדת התוכנה ומי שרוצה מוזמן להתקין אותה ולרשום בפורום את שם המשתמש שלו.שלי: shuky1963

nusic

New member
אני לא מצליחה

אני לא מצליחה להתקין את הסקייפ בבקשה תכנסו לצ'אט.. אני שם עכשיו

av100

New member
שיחות תרגול בטכניכת הדסה או ד'ר פלו

אני מאוד מעוניינת ליצור קשר עם בוגרי הדסה או ד'ר פלוינסי לשיחות תרגול השיטה אבל מעדיפה לא לפרסם שם משתמש בפורום כזה רחב מי שמעוניין יוכל לפנות לאמייל שלי [email protected]

madman0

New member
אין משהו כזה "להתאמן לדבר"

גימגום הוא לא בעיית דיבור! זו סוציופוביה (פחד חברתי) לכן הפיתרון נעוץ במידת יציאתנו לחברה ולא דיבור "במעגל סגור"

geashono

New member
זה נכון ולא נכון

נכון שתרגול לבד זה לא "הפתרון" אבל זה פתח שדרכו ניתן לעבוד גם במצבים היותר קשים

av100

New member
תלוי למי

אני אישית בעלת תפקיד ניהולי ,בכל קבוצה תשמעו אותי יותר מהלא מגמגמים מזמן עברתי את שלבי הפחד ממצבי דיבור(והיו כאלה) אך יחד עם זאת רוצה לדבר עם אנשים שלמדו טכניכת דיבור מסויימת משום שתמיד אלמנט של קבוצה אפילו אם זה שני אנשים,תמיכה ובמידה מסויימת תחרותיות עוזרת להסיג מטרה שבמקרה שלי זה להתמיד בתרגול יומ-יומי מינימלי וליישם טכניקה במצבי תקשורת מלחיצים

למעלה