יש לי רעיון מדליק

• פותח הנושא adi66
  • פורסם בתאריך

adi66

New member
יש לי רעיון מדליק

מישהו רוצה לפתוח איתי אתר על משמרת שלישית :)

BoSco

New member
אני לא מבין אותך....

לפני שתי שניות זיבלת לנו את השכל על זה שזה פרק אחרון וכו וכו וכו... ועכשיו אתה בא ורוצה לפתוח אתר??? חוצמזה שזה מלא חומר לתרגם ואני מאוד ישמח לעזור איך תעשה כזה הדבר מבלי שאתה שם לב לפרטים הקטנים כמו החץ שמצביע למטה ברשימת פרקים?!

mgirl

New member
אוקיי, ככה:

אחד, מה פתאום ההענות הפתאומית הזו? הצעתי לפתוח אתר כבר מזמן, ואלו שהסכימו לעזור לא עשו כלום. חבל
בכולופן, העיצוב שלי יצא די נחמד, אם אתה רוצה אתה יכול לקבל אותו

adi66

New member
אני חדשה פה

אני חדשה פה ולכן לא ידעתי אבל אני ישמח לקבל אותו ולפתוח אתר עם מישהו חברותי לא כמו הראשון שענה לי אז טעיתי נו אז מה קרה? לא כולם מושלמים..

mgirl

New member
אני גם הייתי רוצה לפתוח אתר

אבל בלי קשר לחוסר הזמן, בעבודת צוות אני ממש לא מצטיינת, אז לא חשוב.

BoSco

New member
הי!

יש לך בעיה עם החברותיות שלי!!! תזכרי שאת חדשה פה אז אל תתחילי לפתוח פה כי לי יש אחד יותר גדול בהרבה ממה שאת חושבת! תשאלי את האנשים פה...

mgirl

New member
אנשימים, נא להירגע.

שניכם. *ובטון של מורה*: אני לא אסבול מריבות בפורום שלי! סתם, סתם צוחקים אתכם. אבל למה לריב? החיים יפים, השמש... תזרח מחר (לילה עכשיו) - תשמחו!

adi66

New member
אני לא רבה פה עם אף אחד

ואין לי מושג מהבין אדם חם המזג הזה רוצה ממני שבוא חושב שהוא יכול להיות דומה לבוסקו אבל הוא בחיים לא יהיה דומה לו. מי בכלל דיבר איתו אז למה הוא מגיב

BoSco

New member
חחחחחחחח ADI

גרמת לי לצחוק עם המילים המפגרות שלך.... איי איי וואלה מיכל צדקת אפשר גם לצחוק מזה.... או על זה....

BoSco

New member
ADI קודם....

תכירי את הבן אם ותראי מיהו לפני שאת מדברת ככה....

BoSco

New member
מה?!

מאיפה באת את בכלל???? מה את דוחפת את האף??? ומי את שאני ישאל אותך איך להתנהג חחחחח הצחקת אותי! כותבת פה הודעה ראשונה וכבר תופסת תחת

QsomeoneQ

New member
אתן לא חושבות שהגזמתן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בכל זאת

מוריס הרבה יותר ותיק ממכן.... אתן בכלל לא מכירות אותו - ככה הוא get used to it....

BoSco

New member
QsomeoneQ.....

תלמדי אותם שההבדל היחיד ביני לבוסקו זה השם... אנחנו אותו הדבר!

QsomeoneQ

New member
../images/Emo10.gif אני לא מספיקה לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

נעלבתי!!! מק

Bavmorda

New member
מישהו קרא לי ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

בוסקו, בוסקו מיי לאב.....
[ותענה לי משהו רומנטי..... פלייייז]

למעלה