יש לי רעיון מדליק מישהו רוצה לפתוח איתי אתר על משמרת שלישית :)
B BoSco New member 8/1/03 #2 אני לא מבין אותך.... לפני שתי שניות זיבלת לנו את השכל על זה שזה פרק אחרון וכו וכו וכו... ועכשיו אתה בא ורוצה לפתוח אתר??? חוצמזה שזה מלא חומר לתרגם ואני מאוד ישמח לעזור איך תעשה כזה הדבר מבלי שאתה שם לב לפרטים הקטנים כמו החץ שמצביע למטה ברשימת פרקים?!
אני לא מבין אותך.... לפני שתי שניות זיבלת לנו את השכל על זה שזה פרק אחרון וכו וכו וכו... ועכשיו אתה בא ורוצה לפתוח אתר??? חוצמזה שזה מלא חומר לתרגם ואני מאוד ישמח לעזור איך תעשה כזה הדבר מבלי שאתה שם לב לפרטים הקטנים כמו החץ שמצביע למטה ברשימת פרקים?!
M mgirl New member 8/1/03 #3 אוקיי, ככה: אחד, מה פתאום ההענות הפתאומית הזו? הצעתי לפתוח אתר כבר מזמן, ואלו שהסכימו לעזור לא עשו כלום. חבל בכולופן, העיצוב שלי יצא די נחמד, אם אתה רוצה אתה יכול לקבל אותו
אוקיי, ככה: אחד, מה פתאום ההענות הפתאומית הזו? הצעתי לפתוח אתר כבר מזמן, ואלו שהסכימו לעזור לא עשו כלום. חבל בכולופן, העיצוב שלי יצא די נחמד, אם אתה רוצה אתה יכול לקבל אותו
A adi66 New member 8/1/03 #4 אני חדשה פה אני חדשה פה ולכן לא ידעתי אבל אני ישמח לקבל אותו ולפתוח אתר עם מישהו חברותי לא כמו הראשון שענה לי אז טעיתי נו אז מה קרה? לא כולם מושלמים..
אני חדשה פה אני חדשה פה ולכן לא ידעתי אבל אני ישמח לקבל אותו ולפתוח אתר עם מישהו חברותי לא כמו הראשון שענה לי אז טעיתי נו אז מה קרה? לא כולם מושלמים..
M mgirl New member 8/1/03 #5 אני גם הייתי רוצה לפתוח אתר אבל בלי קשר לחוסר הזמן, בעבודת צוות אני ממש לא מצטיינת, אז לא חשוב.
B BoSco New member 8/1/03 #6 הי! יש לך בעיה עם החברותיות שלי!!! תזכרי שאת חדשה פה אז אל תתחילי לפתוח פה כי לי יש אחד יותר גדול בהרבה ממה שאת חושבת! תשאלי את האנשים פה...
הי! יש לך בעיה עם החברותיות שלי!!! תזכרי שאת חדשה פה אז אל תתחילי לפתוח פה כי לי יש אחד יותר גדול בהרבה ממה שאת חושבת! תשאלי את האנשים פה...
M mgirl New member 8/1/03 #7 אנשימים, נא להירגע. שניכם. *ובטון של מורה*: אני לא אסבול מריבות בפורום שלי! סתם, סתם צוחקים אתכם. אבל למה לריב? החיים יפים, השמש... תזרח מחר (לילה עכשיו) - תשמחו!
אנשימים, נא להירגע. שניכם. *ובטון של מורה*: אני לא אסבול מריבות בפורום שלי! סתם, סתם צוחקים אתכם. אבל למה לריב? החיים יפים, השמש... תזרח מחר (לילה עכשיו) - תשמחו!
A adi66 New member 8/1/03 #8 אני לא רבה פה עם אף אחד ואין לי מושג מהבין אדם חם המזג הזה רוצה ממני שבוא חושב שהוא יכול להיות דומה לבוסקו אבל הוא בחיים לא יהיה דומה לו. מי בכלל דיבר איתו אז למה הוא מגיב
אני לא רבה פה עם אף אחד ואין לי מושג מהבין אדם חם המזג הזה רוצה ממני שבוא חושב שהוא יכול להיות דומה לבוסקו אבל הוא בחיים לא יהיה דומה לו. מי בכלל דיבר איתו אז למה הוא מגיב
B BoSco New member 8/1/03 #9 חחחחחחחח ADI גרמת לי לצחוק עם המילים המפגרות שלך.... איי איי וואלה מיכל צדקת אפשר גם לצחוק מזה.... או על זה....
חחחחחחחח ADI גרמת לי לצחוק עם המילים המפגרות שלך.... איי איי וואלה מיכל צדקת אפשר גם לצחוק מזה.... או על זה....
B BoSco New member 8/1/03 #12 מה?! מאיפה באת את בכלל???? מה את דוחפת את האף??? ומי את שאני ישאל אותך איך להתנהג חחחחח הצחקת אותי! כותבת פה הודעה ראשונה וכבר תופסת תחת
מה?! מאיפה באת את בכלל???? מה את דוחפת את האף??? ומי את שאני ישאל אותך איך להתנהג חחחחח הצחקת אותי! כותבת פה הודעה ראשונה וכבר תופסת תחת
Q QsomeoneQ New member 8/1/03 #13 אתן לא חושבות שהגזמתן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בכל זאת מוריס הרבה יותר ותיק ממכן.... אתן בכלל לא מכירות אותו - ככה הוא get used to it....
אתן לא חושבות שהגזמתן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בכל זאת מוריס הרבה יותר ותיק ממכן.... אתן בכלל לא מכירות אותו - ככה הוא get used to it....
B BoSco New member 8/1/03 #14 QsomeoneQ..... תלמדי אותם שההבדל היחיד ביני לבוסקו זה השם... אנחנו אותו הדבר!
Q QsomeoneQ New member 8/1/03 #17 ../images/Emo10.gif אני לא מספיקה לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif נעלבתי!!! מק
../images/Emo10.gif אני לא מספיקה לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif נעלבתי!!! מק
B Bavmorda New member 9/1/03 #19 מישהו קרא לי ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif בוסקו, בוסקו מיי לאב..... [ותענה לי משהו רומנטי..... פלייייז]
מישהו קרא לי ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif בוסקו, בוסקו מיי לאב..... [ותענה לי משהו רומנטי..... פלייייז]