יש לי רעיון ל...

יש לי רעיון ל...

תחרות חדשה בין חברי הפורום (כמו זה שהיינו צריכים למצוא כמה שיותר שירים שמדברים על זמרים אחרים...)...אבל אני רוצה לחלק את חברי הפורום בצורה אחרת ממה שהיה אז (שמות לועזיים\עבריים). למישהו יש הצעות (לחלוקה)?

שמש27

New member
תראי... תשמעי.. תראי...

אם את רוצה חלוקה מדויקת עד כמה שאפשר - תצטרכי לפנות למנהלים לעזרה, כי יש להם את רשימת החברים המלאה, והם יוכלו להגיד לך איך הקבוצה מתחלקת טוב חצי-חצי: לפי מין, או ניק או משהו אחר. מצד שני, לא כל מי שרשום ברשימה הוא גולש פעיל (או חצי-פעיל, כמוני
למרות שאני משתדל !) ולא כל ניק שנשמע "נשי" הוא של אשה וכו´. אני חושב שזה ממש לא משנה, העיקר זה התחרות, וההמולה, והכיף - החלוקה ממש לא משנה. צאי לדרך !

Chandler Rulz

New member
הנה הרעיון האידאלי...

כל מי שמסכים להשתתף ישלח לך מסר ותחלקי אותם לשתי קבוצות. ואז קבוצה א´ מתחרה נגד קבוצה ב´... הבנת?

אוקיי! אני אאמץ את הרעיון

של צ´נדלר רולז...כל מי שרוצה להשתתף, שישלח לי מסר עד יום שני אחה"צ-ערב, ואני אפרסם כאן את הקבוצות ואת התחרות וכו´... ואולי נהפוך את השרשור הזה לשרשור שמות? זה ממש לא אישי שקוראים אחד לשני בניקים ולא בשמות, כמו שאני עשיתי למעלה...אז אני אתחיל....אני נגה! היי!

אה...יש בעיה...

למחשב שלי יש וירוס...בינתיים אני יכולה לכתוב אבל לא לבדוק מסרים...אז תכתבו כאן מי שרוצה להשתתף...ואולי התחרות תדחה כי אני עדיין לא יודעת אם צריך לקחת את המחשב לתיקון או לא...

הצלחתי לפתוח את המסרים

ושיבצתי את מי שקודם לא הצלחתי...אבל נראה לי שנצטרך לדחות בינתיים ת´תחרות כי אני לא אוכל להיות כמה ימים במחשב כי הוא כנראה הולך לתיקון...אבל זה בכלל לא בטוח...מצטרפים חדשים-לשרשר כאן את הבקשות...ומנהלים, בבקשה אם תוכלו להקפיץ את זה מדי פעם (כל עוד יש נרשמים?)?

למעלה