יש לי רעיון לסקר!

יש לי רעיון לסקר!

מכיוון שיום העצמאות מדשדש ובא, חשבתי לעצמי בואו נעשה סקר על: האם אתה ישראלי? *הצבר האמיתי-יורק, מקלל, עצבני, דוחף/עוקף בתורות, גונב ברזים, לא חוגר מאחור, מנגל של שבת ומשחק שש-בש/טאקי/סנוקר. *הישראלי המצוי-גונב, אבל רק מסטיקים, צועק, אוכל בפיתה חומוס צ'יפסלט, סרטי בורקס, בשבת התנחלות מול הטלויזיה-יש משחק כדורגל כאילו?! *הישראלי שפשוט נולד בארץ-מתרגש ב"תקווה", אוהד קבוצת כדורגל, אם אין לידי פח אז שם את הזבל בפינה שלא יראו, חוגג את פורים. *אני ישראלי?? אני בכלל מח"ול!-שופינג, לא זורק זבל על הרצפה כדי לשמור על הארץ יפה ונקייה, אוכל במעדות גורמה.

אחלה סקר!

אני הייתי אומר מס' 3 -הרי כל אחד מאיתנו הוא באיזושי מידה יפה נפש שאומר שהוא רוצה לנקות את העולם אבל זורק מסטיק ליד עץ רחוב.

אני רואה התייחסות שחבל"Z...

שמעו הייתה בקשה להפעיל ת'פורום ואני הצעתי סקר וחוץ ממתן אף אחד לא התייחס! אני לא אומרת שאתם צריכים לכתוב סקר חביב/נחמד/מעולה/מסריח/אפס וכו'...אבל לפחות בואו נחליף ת'סקר המעצבן על המצב הבטחוני אפילו אם הקסר שלי מסריח הוא יותר טוב מהבטחוני, הוא כבר עשה את שלו וזה לא אקטואלי!

adi u

New member
ה אכן רעיון חביב ביותר לסקר...

ח"ח... ושירבו כמוך... ואני מצטערת אבל בזמו אחרון באמת נטשתי את הפורום..כי חזרתי מחו"ל לא ממזמן... ולא היה לי זמן באופן אישי... סורי...

rinani

New member
אני חושבת שזה אחלה רעיון!!!!

adi u

New member
אנשים...יש סקר חדש....../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

המנהל... הכניס את הסקר... תלחצו על הקישור של הסקר... זה פשוט לא שינה את זה בעמוד הראשי...

כככבבבוווודדדד...

אבל ככה אין איזה בסוגריים (תודה לכפכף קונסטנטין/נועה) משהו כזה? ווואי...עש שהשקעתי מחשבה על סקר... טוב סתם צוחקת לא חייבים, פשוט קינאתי בשארק אלרם ועדי יו שהיה להם הקדשה כזאת..:)

עכשיו רק צריך...

להחליף את העדכון השבועי!? אתם יודעים, אחותי (שבשנתיים האחרונות הייתה בצופים) באה למחנה של נוע"ם ולדעתי על זה צריך לעשות עדכון! תוסיפי את העדכונים שלכם כאן, ספרו מה קורה לכם בחיים, בתנועה, במשפחה וכו'- תהנו!

Shark Alarm

New member
גם אני שמתי סקר באחד השרשורים....

לא בדקתי, אבל נראה לי שהוא עדיין כא, בעמוד הזה.... והוא אקטואלי בכלל לתקופה הזו: הבגרויות....

למעלה