יש לי רעיון למשחק

mishelli

New member
יש לי רעיון למשחק

אני לא בונה משחקים, אבל יש לי קליטה טובה, אני לומדת מהר. הרעיון הוא כזה: כמו שיש משחק של פאזל במחשב, ואני יכולה להכניס איזה תמונות שאני רוצה, כך אני רוצה לעשות, רק במשחק זכרון: לבחור למשל 10 תמונות שאני רוצה, ושהמחשב יכפיל אותן, יערבב אותן, ויעשה לי משחק זכרון. איך אני מתכנתת משחק כזה? או, האם כבר קיים? (את הפזל כבר יש לי.... מהאינטרנט) תודה

אז ככה

משחק שכזה די פשוט לפיתוח (אני מעריך שיקח בערך יום אחד לבנות אותו) ואפשר לבנות אותו כמעט עם כל שפת תיכנות (נורמלית... כמו VB/C אפילו עם פלאש אפשר, אני חושב...). בכול מקרה העניין לא כל כך מסובך. אם את מעוניינת אני יכול לפרט יותר לעומק אך בונים כזה משחק ב-VB, אבל אמרת שאת לא בונה משחקים, ככה שאני מניח שזה לא ייתן לך הרבה אם אני ייפרט. בשביל לתכנת משחק כזה קודם כול את צריכה ללמוד שפת תכנות, אני ממליץ על VB-שפה פשוטה, במיוחד לדברים פשוטים שכאלה. את צריכה להתמקד כרגע בנושאים בסיסים-לולאות, תנאים, עבודה עם תמונות, מערכים אחרי שתדעי את הבסיס כבר יהיה לך הרבה יותר פשוט לבנות משחק שכזה. ניתן להשיג סביבת פיתוח מצומצמת של VB באתר MICROSOFT-איפה בידיוק? אין לי מושג, חפשי שם. אם יש שאלות נוספות אני בטוח שתקבלי תשובה כאן. בהצלחה עמית פריגוז'ין

למעלה