יש לי רעיון למשחק...

אודין

New member
יש לי רעיון למשחק...

דמות אחת די מושקעת וקווים כללים לדמות נוסםת. חוץ מהן הולכת להיות עוד דמות, שחוץ מאיך שהיא מתקשרת לאחרות אין לי מושג מה היא תהיה (גם לשחקנים צריך להיות תפקיד...). חוץ מזה יש לי את ההתחלה של המשחק (כמו ההודעה הראשונה של השה"מ), אבל אין לי שה"מ ושחקנים. יש לי כבר שחקן לאחת הדמויות, אבל צריך שחקן לדמות השנייה ובגלל שזה מעט שחקן נוסף לדמות חדשה ואם תרצו שחקן שישחק את כל האויבים ו\או דמויות המשנה. מי שמעונין בתפקיד השה"מ או באחת הדמויות, שישלח לי בבקשה הודעה לפרטי. מי שמעוניין בפירוט על הדמויות והעלילה המתוכננת, או בכל פרט אחר, מוזמן להוסיף תשובה להודעה זו ואני אענה.
אודין

עלפית

New member
נשמע טוב

אני מקווה שזה לא מכשף לוחם ועלף, ויש שם גם כמה בנות בניגוד למשחקים האחרים שהתחילו פה.

אודין

New member
כמובן שלא!

איך פמיניסטית כמוני תעשה דבר כזה? הגיבורים הם עלפית שמרגלת אצל האוייב, קנדר ולוחמ\ת שעוד לא אופיין. בשביל פרטים נוספים, הוסיפי תגובה.
אודין

אודין

New member
אוקיי, פירוט... ../images/Emo119.gif

הדמויות הן, בנתיים:
הקנדר (לין נוצת-פרפר), משוחק על ידי § קלואי §
העלפית (ליאונידה), משוחקת על ידי (אודין)
הלוחם, שיהפוך ללוחמת, ואת (עלפית) תשחקי אותה, אם תרצי. את יכולה לקרוא לה אקארה, שם שחשבתי עליו, או כל שם שיראה לך מתאים. הסיפור הכללי: על דרלין, הממלכה היחידה שאיחדה תחת שלטון אחד את כמעט כל הגזעים בעולם - כן כן, גם קנדרים - מאיימת התקפה מצד אוייב ממזרח. ליאונידה, עלפית (או אלפית, או בת לילית, תלוי באיזה תרגום) יתומה מסנדרין, אומת עלפים בדרלין, לא אוהבת את חייהם האיטיים והמשעממים של העלפים. היא מצטרפת בגיל 46 (עלפית...) לארגון בדרלין שמקביל למוסד הישראלי ועובד בשיתוף עם הצבא.אחרי 17 שנה מאיימת המלחמה על הממלכה, ומרגלים ועריקים מתגלים בצבא דרלין. כשכבר לא נשאר במי לבטוח, נשלחת ליאונידה במסווה של בת אנוש למצוא את מנהיג כוחות הזדון, שעל פי ממצאים מודיעינים שומר לעצמו פרטים רבים הקשורים לתנועת הצבא ואף אוחז באבן הצללים, ושולט בעזרתה בצבא המפלצות המעוותות והמבעיתות שלו. היא יוצאת עם קנדר, לין נוצת-פרפר, שהוריו נהרגו בתאונה מצערת לאחר ש-"שאלו" את ארנקו של שוטר. לין, ככל קנדר אחר, "שואל" כל פריט מעניין שהוא רואה. זו בדיוק הסיבה שיצא עם ליאונידה - הוא יוכל "להשיג" בשבילה חפצים שיעזרו לפענח את התעלומה - אך היא קצת רגזה על ההצבה, מאחר שחששה שתבלה את לילותיה בשחרור הקנדר מבתי הכלא וצרות אחרות. תחילה היה עליה לפגוש את הלוחמת (אקארה?) בעיירה פאל שעל גבולות דרלין, בשביל עזרה נוספת מבת האדם בעלת החושים המחודדים, ובשביל שיוכלו להתקדם בבטיחות גם מחוץ לגבולות הממלכה. ______________ מאחר וזהו משחק בלי שה"מ, שחקנים נוספים (רצוי בעלי ניסיון בשה"מיות) לשחק את צבאות האויב, את דמויות המשנה שיפגשו את הראשיות בדרך או את מזג האוויר.
אם קראתם עד כאן...
אודין

התפקיד של הקנדר שלי ../images/Emo92.gif

תודה ששמרת לי על התפקיד, אודין!!! אני משחקת דמות של קנדר כבר מספר חודשים ב- D&D. הקנדר יקרא לין נוצת-פרפר, אפרט בהמשך.

למעלה