יש לי רעיון למישחק

Apikachu L

New member
יש לי רעיון למישחק

מצא\י את ההבדלים ? מה דעתכם\ן? אני אשים שתי תמונות ואתם תיכתבו את ההבדלים- אפשר לסמן בעיגולים מי שיודע. בין התמונות הבאות יש 10 הבדלים אם מסמנים נא לסמן בתמונה השניה כדי לא לבלבל.

Apikachu L

New member
אמרתי קפיץ קפוץ

יאלה ללכת ישר לבוץ נו באמת לא מגיבים אבל אני לא אמרתי את זה.........סליחה מראש פשוט זה טיפה מרגיז - אני רגועה לחלוטין ......אבל לא שפויה ....וגם מוזרה.......ושכחתי לצין - זרה וביגלל שאני משועממת אני אנסה את כל ההאטמוטיקנים:
מגרשים אותי בי......

Digi Lista

New member
רעיון נחמד../images/Emo13.gif

חכי,יגיבו בסוף(תגיבו גם אם לא נראה לכם,מישהו כאן מתאמץ וחבל להתעלם לגמרי)

יאקומו

New member
הנה שלי

סימנתי באיקסים, די קשה למצוא אותם, אבל אני חושבת שמצאתי הכל, או לפחות 9 (אחרי בערך 7 שכחתי לספור פ-:)

Apikachu L

New member
לא להתעלם!מישחק קשה יותר

מצא\י את ההבדלים ? מה דעתכם\ן? אני אשים שתי תמונות ואתם תיכתבו את ההבדלים- אפשר לסמן בעיגולים מי שיודע. בין התמונות הבאות יש 10 הבדלים אם מסמנים נא לסמן בתמונה השניה כדי לא לבלבל. בזמן נשף כוכבי דיג'ימון הרוקדים לא שמו לב ל10 ההבדלים שנפלו בתמונה. תעזרו להם
. בפעם הזו זה לא מישחק ילדים - ניראה אתכם!

Apikachu L

New member
חלק 2

נו קדימה תתחילו לסמן
(הערה= את 10 ההבדלים ניתן ליספור כ - 11)

Apikachu L

New member
אופס- שכחתי

נו קדימה תתחילו לסמן
(הערה= את 10 ההבדלים ניתן ליספור כ - 11)

Apikachu L

New member
אוף - קפיץ קפוץ

יאללה לבוץ אני לא אתן לאף אחד להרוג אותך - אני אהרוג בעצמי (מלכת השלג - השודדת הקטנה לגירטל) אם החלטתם לעשות עלי חרם תגידו! אני לא מיתלוננת שמיתעלמים ממני! אני רגילה לזה מבית הספר! מהתלמידים! מהמורה לגאוגרפיה! ומהמורה לספרות! המורה לתנ"ך דווקא בסדר. והמורה לביולוגיה שאני יודעת יותר ממנה - היא טיפשה. אני לא מנדנדת לכם לענות. באמת לא. אבל אתם אולי יכולים בבקשה? זה קצת קשה לישלוח הודעות ויומיים שלושה לקבל תשובה או שתיים בלבד! אני לא לוחצת עליכם! אתם לא חייבים לי כלום. שום דבר אבל אולי טיפטיפה תשומת
ממש טיפה....... ואים לא יכולים לסמן אפשר ליכתוב (לדוגמא:הכובע של זואי כחול.) משהו כזה.........................

טיקיי

New member
יאנה...

זה מעצבן לקרוא הודעות כמו "אם החלטתם לעשות עלי חרם תגידו! אני רגילה שמתעלמים ממני!"... אם את רוצה יחס, את יכולה סתם להקפיץ... ואת לא צריכה להתחנן ככה כדי שיגיבו לך. אם את כבר רוצה לבקש יפה, תגידי רק "תגיבו בבקשה".

Apikachu L

New member
אה בסדר

אבל זה קצת מעצבן לא? תודה שהקדשתם מיזמנכם והגבתם לי.....

Apikachu L

New member
אני מנסה שוב

בבקשה שמישהו לפחות יראה את זה.................... מאוד בבקשה........

Apikachu L

New member
קפיץ קפוץ

הופ לבוץ אני מקווה שיענו. אני מקווה שיהיה שלום אני מקווה הרבה חבל שלא כל המישאלות מיתגשמות ולא לכולם..... סתם שיר קטן ומטומטם כי יש לי מצב רוח הולכים ליקנות לי סורק ליום הולדת(16 באוגוסט), להעביר את המחשבית לחדר החדש שלי. ואני אעשה צלליות של דיג'ימון על הקירות. ואולי יש סיכויי ש..........

יאקומו

New member
למה לא אמרת?!

תגידי את זה לליסטה, היא תרשום בלוח האירועים, תבקשי תמונות (של מי שאת רוצה) ואז עושים שירשור מיוחד של התמונות שביקשת!!!!!!

למעלה