יש לי רעיון יש לי רעיון1!!

an li shem

New member
יש לי רעיון יש לי רעיון1!!

שכל אחד יספר חלום שהוא חלם על פרל ג'אם!!! אהה אני אוהבת את זה ((לא לייבש אותי.. תספרו)))

J92

New member
../images/Emo54.gifוואה את יודעת~~!

~בקשר לסצינת הגראנג'~ חלמתי שקורט קוביין באמבטיה שלי.. ואז איכשהו הוא הופך לאמינם ממש ממש מוזר אבל זה היה מצחיקי..

cold metal ass

New member
אוי , אמרתי את זה פה כבר

אבל נו שיהיה , תסבלו ! החלום הולך ככה בערך , כבר די שכחתי : אני והוד (נו זה שהשם שלו מופיע בכחול ובהתחלה אמרתם לעצמכם למה הוא בכחול , ולמה יש כאלה באדום .. ואז אחרי כמה זמן הבנתם שהוא המנהל , נו לי ככה קרה לפחות , הייתי חדשה עזבו אותי .) שנינו עשינו בגרות במשהו ואדי היה הבוחן ( כן , זה היה בתקופת הבחינות שלי ) והוא כזה נכנס לכיתה ורק אני והוד מזהים אותו כאדי וודר ומדברים על זה כל הבחינה ומתלהבים מזה , עד שאדי שם לב .. הוא מתעצבן עלינו ושואל משהו כמו : מה היה הסיגנל הראשון של פרל ג'אם ? ואנחנו ענינו אוון פלאו והתשובה הייתה לא נכונה , אז הוא העיף אותנו מהכיתה ואז נראה לי קיללתי אותו. זה מה שקורה שמשלבים פורום פרל ג'אם ובחינות בגרות .

J92

New member
../images/Emo54.gifחה ענק

וכזה הוד היה שמן וכחול שצועק על כולם שישרשרו נכון? אם היה לי בוחן כמו אדי..שרותים זה לא היה המקום שהייתי שמה את הפתרונות במתמטיקה 3>

an li shem

New member
כן אני זוכרת

שקראתי את ההחלום הזה שלך מתישהו..קיצר החלום שלי היה אתמול וחלמתי שאנתוני קיידי מתחיל לשיר "אני יודע שזה הילד שלי" ואז אני רואה את כרמן אלקטרה בהריון ואז אני מבינה שזה של אנתוני ואז היא עומדת בתור ואז בסוף התור אדי עומד ואומר שהיא גם בעצם האמא של אולביה וודר ואז איכשהו אני, עוד חברה שלי ואדי יושבים ואוכלים מקדונלדס ואני כל הזמן חושבת בראש "אני אוכלת ארוחת צהריים עם אדי וודר!!!! אני אספר לכולם!!" חלום הזוייייייייי ועל קורט פעם חלמתי שאני מעלה אותו בסיינס ואז הוא כזה לבוש כמו באנלפגד והוא יושב עם הגב אליי והוא מתחיל לשיר שירים ואני לא מבינה למה אני לא מצליחה לראות את הפנים שלו..

cold metal ass

New member
חחחחח

וואלה , עלית פה על משהו

חחח איזה מוזר...:)

בדיוק שבוע שעבר חלמתי משהו על אדי שאני כזה בשירותים של הבית ספר הישן שלי והוא מופיע רק לי אנפלאגד(בשירותים!חח..)ואז בסוף אני מחבקת אותו והשיער שלו ארוך ופרוע כזה כמו בקליפ של איבן פלואו. וגם חלמתי פעם שאני ברחוב ואז אני רואה את ליין סטיילי ז"ל הולך לעבר דמרי(חברה שלו, גם ז"ל) ואז הם מתנשקים ואני כזה שמחה בשבילם שהם שוב ביחד(מי יודע, אולי גם עכשיו הם ביחד..) ועל קורט לא חלמתי.באסה.

הוד11

New member
כבר סיפרתי את זה פה אבל

חלמתי שאני מארח את חברי הפורום לארוחה אצלי ואז אנחנו הולכים כולם ביחד להופעה של זיגי מארלי (!!!) הזוי? כן אני יודע

J92

New member
../images/Emo54.gifהוד

שמן כחול שצועק על כולם לשרשר נכון. כמה טוב שבאת

למעלה