יש לי רעיון גדול!!!!

dor307

New member
יש לי רעיון גדול!!!!

בוא נעשה פרק משלנו!!! הסבר: כמו סיפור בהמשכים על אקסמן.. מישהו רוצה??(בטח אף אחד לא זה טיפשי..)

אגוזי17

New member
וואלה אחלה רעיון

אממ בגלל שאתה התחלת תשרשור, אני מרשה לך להתחיל:)

dor307

New member
אוקי..

אמממ... ריעון... יש לי.. אקסמן הרגיל לא הדור הבא.. "חיה וולברין משחקים כדורסל ואז וולברין מריח שמישהו נכנס לאחוזה והוא רץ , חיה לא מבין מה קורה ופתאום הוא שומע צעקה של וולברין כיאלו הוא נוםל, חיה רץ לעזור אבל הוא לא רואה שום בור או משהו, חיה צוערק "וולברין וולברין" ואף אחד לא עונה. פתאום הפרופסור מתקשר איתו וקורא לו להכנס פנימה מהר, חיה מקפץ מענף לענף ונכנס דרך החלון, והולך לחדר של הפרופסור, הוא בא לדת ומגלה שהדלת סגורה, חיה צועק " פרופסור? פרופסור?" הוא שומע מישהו מתקרב, קופץ למעלה ומסתתר..." עכשיו שמשהו ימשיך אני צריך לצאת!!

shlomo10

New member
אני רואה שאין ממש היענות אז אני

אמשיך..... חיה שמוע צעדים מתקרבים , למעשה ריצה שהולכת ומתגברת , הוא מסתתר בפינה מוכן לזנק על זה שמתקרב ורואה שזאת ג'ין רצה סהרורית ומבוהלת עם הכותונת לילה שלה, אחריה מגיע ציקפלופ ועד מהרה מצטרפים גם גמביט ורוג (שהגיעו פרועים כאילו היו באמצע משהו ) וג'ובילי עם הווקמן שלה שתוך כדי ריצה קיבל זרם חשמלי (כנראה שהיא תצטרך לבקר עם סופה שוב פעם בקניון , נקווה שהפעם אף אחד לא יפזר חיידקים שאפוקליפסה יצר) וסופה מגיעה בריחוף, לכולם היה מניע אחד, הפרופסור שלח אליהם מסר להגיע כמה שיותר מהר, הם עומדים אל מול הדלת של משרדו של אקסווייר וחיה פורץ אותה, הם רואים את וולברין שרוע על הריצפה יד אחת מחזיקה את הראש והיד השניה נאחזת ברצפה, הוא מסוחרר, לא מבין מה קרה לו , והוא מסתכל לכוון החלון הפתוח בעוד הוילון מתנפנף ברוח , ולוחש פרופסור , פרופסור.... במחשב חיה רואה שם ותמונה מוכרים , סיניסטר, אבל הוא מבין שזה לא הוא שקשור במקרה המוזר הפעם , אלא חבר חדש- ישן , לזה הוא מגיע לאחר שהשעון שעל הקיר נעצר, והשעון שעל היד שלו התמגנט............ יאללה, מי עכשיו?

Scarlet Spider

New member
אני:)

מגניטו... ממרמר ביסט, זה היה מגניטו... יש כאן בוץ! אומר סייקלופ הוא נראה מוכר... אחרי בדיקות רבות הם הגיעו למסקנה, הבוץ, הגיע מסלייב לאנד...

למעלה