יש לי רעיון גאוני!

barmiz

New member
יש לי רעיון גאוני!

כשיסיימו להציג צריך לעשות ככה (זה הרעיון שלי): תהיה הצגה לפני אחרונה ואז יהיה איזה תקופה הפסקה קטנה. אחרי כמה זמן תהיה הופעת פרידה מיוחדת. בהיכל התרבות ת"א (השכן של הבימה) עם הקאסט המקורי! יעל, אמיר, אילנה, יגאל, אביטל, גיא, גומא, טלי וכלל הלהקה והמשניים המקוריים! העתק של אלה שהיו בבכורה. ותהיה כזאת הופעה חגיגית לסיום ואת ההופעה ישדרו בגל"צ / יקליטו לדיסק וכרטיס יעלה שוב 175 ש"ח כי זה יהיה כזה פרידה וגדול.. ובסוף המופע צריך להקרין כזאת מצגת של כלללל המשתתפים שהיו אי פעם במרי לו.. וככה יגמר.. נכון רעיון גאוני? חחח

RossandRachel

New member
גאוני!....חחח

רק לא הבנתי מה זה "העתק של הקאסט המקורי"...לא התכונת העתק- התכוונת הקאסט... אני משערת שהכרטיס לא יהיה יקר יותר, אבל דווקא נראה לי שבאמת כל הקאסט המקורי יהיה... וימצאו פתרון בנוגע לדיסק למרות שיש בעיה כרגע את גיא מסיקה לא ראיתי, אבל זה יהיה נחמד בהחלט למרות שצריך בהבימה ולא בהיכל לאומנויות הבמה... וואו, אנחנו ממש חושבים את עצמנו חלק מההצגה- מתכננים להם ככה הצגה אחרונה...

m o r s h

New member
חח זה יהיה נחמד

אבל רובינא יותר טוב בהרבה מהיכל התרבות

barmiz

New member
לא..

לא מבחינת איכות.. בגלל שזאת תהיה הצגת פרידה עם הקאסט המקורי הרבה ירצו לראות (לבוא לראות את המקורים, לבוא להיפרד וכו') ויזמינו את כל היוצרים וזה.. ולכן זה יהיה בהיכל התרבות.

RossandRachel

New member
נקודה טובה...

אבל חבל שזה לא יהיה איפה שזה התחיל...או שיהיו שתי הצגות אחרונות...יעשו פעמיים

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gifזה מצחיק לראות שלקחתם את זה כ"כ

ברצינות

RossandRachel

New member
שתדע שהם דווקא נכנסים לא מעט...

הם לא חייבים להגיב...הם קוראים פה...

LOVEאמיר

New member
שו? "שתדע"? וואלה לא ידעתי שאני גבר

אבל שיהיה...
ו.. אני לא מסכימה איתך לצערי...

LOVEאמיר

New member
הא וואלה?

אז לי זה נראה מוזר שהם אף פעם לא כותבים כלום...
אבל אם אתה אומר שהם נכנסים אז אתה בטח צודק... מה אני יגיד לך?

RossandRachel

New member
הם לא צריכים להגיב...אין שום טעם שה

ם יסגירו את את עצמם...חחח או שיגוננו על עצמם אם כותבים דברים לא נכונים עליהם... בדוק הם נכנסים...

למעלה