יש לי רעיון גאוני!

Hermaiony

New member
יש לי רעיון גאוני!

יש לי רעיון גאוני! אבל ממש גאוני! אני ממש אבל ממש אוהבת את הספרים של הארי פוטר, והדמות האהובה עלי היא הרמיוני ואני ממש אוהבת לשחק (כאילו להציג, ACT, לא לשחק משחקים) אז בכל מקרה, הדבר שממש רציתי לעשות זה לשחק את הרמיוני בסרט של הארי פוטר. בגלל שאני לא יכולה (מה לעשות- עולם אכזר) החלטתי שאני יכולה להעלות הצגה של הארי פוטר! זה יכול להיות ממש מעולה! כבר התחלתי לכתוב תסריט וכבר בחרתי את השחקנית הראשית (נחשו מי תשחק את הרמיוני), ואני צריכה עוד קצת תמיכה. אז- למי שיש הצעות, רעיונות, הערות או שרוצה לעזור בהפקה, בתכנון או להבחן לתפקידים- מתבקש להגיב בפורום או לשלוח לי הודעה לתא הדואר שלי- [email protected]

sarah

New member
אהה אולי

רעיון טוב... אז העזרה היחידה שאני מבטיחה להביא לך עם תרצי זה מידע...כי את הספר הרביעי למדתי פחות או יותר בעל פה... לא יודעת...לא נראה לי שתצטרכי כי את בטח מכירה את הספרים יותר טוב ממני....או שלא

Hermaione

New member
טוב...

הרעין שלי היה, רק כדי להבהיר קצת את הענינים לעשות הצגה בעברית, שמבוססת על הספר הראשון (בנתיים). למי שדואג מזכויות יוצרים- אני משתדלת לטפל בזה. אני כותבת את התסריט (בעברית, למי שעוד לא הבין) ואני מתכוונת לפנות לתיאטרון כלשהו (כנראה הבימה, כי אמא שלי עבדה שם פעם ואני מכירה עוד מישהי שעובדת שם, מה שעשוי לעזור) ולעשות מזה משהו גדול. כמו שעושים עכשיו סרט- תהיה גם הצגה. אני רוצה לעשות את זה כמה שיותר מהר כדי שאף מבוגר מוגלגי לא יחשוב על זה גם וילך לממש אותו, ואז לעולם לא תהיה לי הזדמנות לשחק את הרמיוני. תבינו- אני ממש אוהבת להציג ואני אוהבת את הרמיוני וממש רציתי לשחק אותה בסרט- ואם לא סרט אז הצגה. אשמח לקבל עזרה, הצעות, רעיונות ועוד.

Prongs

New member
באמת ראיון גאוני!...

למרות שיותר יפה יהיה עם נעלה סרט אבל לא משנה רק תגידי ואני רץ לעזור! אני גם יכול לשחק! אולי את הארי? יש לי אפילו צלקת על המצח (לא בצורת ברק אבל מה זה חשוב?) צריך ילדים שיודעים אנגלית טוב למשחק אני גם יכול להשיג ילדים לעשות תפאורה (יש לי חברים שמציירים ממש טוב!) כל דבר רק תגידי! דוד לבנת, להוט לעזור

Hermaiony

New member
תודה על העזרה

תראה, לא איכפת לי להעלות סרט אבל בשביל שהוא יהיה סרט טוב צריך צלמים מקצועיים וציוד ועוד דברים שאי אפשר להשיג כל כך בקלות. בכל מקרה, לא התכוונתי שההצגה תהיה באנגלית, אלא בעברית. אני עובדת על התסריט והבעיות שלי הן: א. צריך זכויות יוצרים בשביל להשתמש בתוכן הספר ב. יהיה ממש קשה למיין ילדים לאודישנים ג. צריך המון אנשי מקצוע מאומנים בשביל שהתפאורה, הפעלולים, הפרסום וכו` יהיו יפים. אשמח לשמוע עצות.

sarah

New member
אז...

או שתמצאי לך גב של איזה תאטרון או ש..בלתי אפשרי תגיד שלום וסלמאת לרעיון של...באי מטרילוני

Padfoot

New member
ההצגה...

נשמע לי רעיון טוב, אם את רוצה משהו ממש רציני הייתי מציעה לפנות למשרד הפקות אם את רוצה סתם משהו חביב וקטן אז גם אחלה רעיון רק צריך לוודא שזה לא נגד החוק או משהו כזה (בכל זאת זכויות יוצרים) לפי דעתי אם רוצים להעלות הצגה, רצוי שתהיה בעברית כדי שכולם יוכלו להבין, לא? padfoot

למעלה