יש לי רעיון ארצי !!!

Eran De Niro

New member
יש לי רעיון ארצי !!!

למי שמעוניין להצרף אלי לפרויקט הארצי לשיפור פני המתנדב שזה אומר לפני שמתנדב עולה לסיור הוא יעבור איזה הכשרה של כמה שעות של התנהגות של מה מותר ומה אסור לעשות של כללי הניידת כללי דיבור לאזרח וכל מה שקשור לזה כי שאני יוצא לסיור ושאני יורד לבדוק רכב אמור לרדת איתי מאבטח בלבד ולא כל העדר שיש בניידת למי שמעוניין לפתוח את זה אני אשמח כי רק אנחנו יכולים לשנות את פני המשמר האזרחי בארץ ולהוריד את הסטיגמה של הזקנים והדפוקים יש גם אנשי איכות אני חושב שאני תורם יותר בקלאסי מאשר בסיור מתמיד

zigzagirl

New member
../images/Emo45.gifאני איתך!!!

אפילו אין לי מושג מה מותר ומה אסור לי לעשות ומה אני אמורה לעשות עם קורה משהו... אני מאוד בעד לעבור הדרכה לזה.

מתנדב

New member
הדרכה של כמה שעות?

אז לשיטתך מתנדב שיוצא למשמרת צהריים, עליו להגיע ב 7 בבוקר בכדי לקבל הדרכה של כמה שעות?... לעניות דעתי מספיק הדרכה של חצי שעה, ותו לא, אמנם גם היום נותנים הדרכה לפני כל משמרת, אבל ההדרכה שנותנים היום למתנדבים, זה חפיף ביותר...

נראה לי שהוא התכוון...../images/Emo26.gif

נראה לי שהוא התכוון להדרכה חד-פעמית (לפני שהמתנדב עולה לסיור הראשון שלו) - לא לכמה שעות לפני כל משמרת...
.

Eran De Niro

New member
אני מדבר על הדרכה מיוחדת

הדרכה קבוצתית חד חודשית לכל הצוותים רענון חוקים רענון מידע במידה ויש תמונות של דרושי חקירה וכל מה שיש בתיק סיור יש מתנדבים שלא יודעים למלא ד"פ אני מתכוון לתדרוך כללי אחת לחודש לחדשים וגם לוותיקים כי יוצא מצב כזה שהקלאסי לא יודעים לטפל באירוע של ח"ח שזה הכי בסיסי על זה אני מדבר

אחלה רעיון, אבל...../images/Emo26.gif

לרוע המזל - ההכשרה שאתה מדבר עליה כבר קיימת... ואפילו אמורה לפעול בשטח... קוראים לזה "חובות זכויות" - מסבירים לך מה החובות שלך, מה הזכויות, מה עושים, איך עושים... החל מאיך למלא דו"ח פעולה, דרך נהלים במשמרת - ועד איך לדבר אל אזרח בתור עובד ציבור. כל מתנדב אמור לעבור את ההכשרה הזו לפני תחילת הפעילות שלו... קצת מדאיג מה שאתה אומר (וגם מה שזיגזג אמרה) - כי זה אומר או שלא עברתם את ההכשרה, או שמי שהעביר לכם אותה - לא ממש עשה עבודה טובה...
אולי כדאי להשקיע את האנרגיות שלכם פשוט בשיפור המנגנון הקיים ("חובות זכויות") במקום להמציא משהו חדש... נניח - להכין מערך שיעור מסודר, לקחת חלק בהעברת ההרצאה... אולי אפילו אתם יכולים ליצור קשר עם מערך ההדרכה הקיים של אק"מ ולהציע הצעות שיפור... בכל מקרה - כל הכבוד על היוזמה - בהצלחה

Eran De Niro

New member
ידידי אמרת את מילת הקסם

אמור אמור אמור הכל אמור להעשות אבל לא נעשה בשביל זה אנחנו נראים ככה אמור זה שם של דג או אהבה בצרפתית ולא כל מה שאמור הוא ככה אז יש מקומות שהחוק יבש וכולם עובדים דרכו ויש כאלה שהחוק הוא סתם עוד משהו אז יש רישום וכל הבולשיט הזה עובדה שיש מתנדבים שלא יודעים מה הם אמורים לעשות לפני פעילות חוץ מלשרוף דלק יש כאלה שלא יודעים איך לדבר עם אזרח אל תשכחו שהאזרח רואה רכב של משטרה והוא מקבל אותך בתור שוטר ויש כאלה בגלל שהם לא יודעים ולא שהם אשמים פשוט המערכת דפוקה אז הוא פועל לפי הגיון ואין הגיון יש חוק !!! אני מקווה שאתה הגעת איתי לנקודה שאני מתכוון אליה המטרה שלי היא שינוי פני המשא"ז הקלאסי

משאז

New member
../images/Emo62.gif|הדגש|פיתוח הרעיון.... |סדגש|

בואו נאסוף ביחד תוכנית הדרכה בסיסית למתנדבים חדשים ורענון לותיקים, בסופו של דבר עם התוכנית המגובשת ניגש כל אחד למב"ס שלו ונבקש אישור להעביר זאת למתנדבי הבסיס. אפשרות נוספת היא להוציא נוהל בעזרתה של יודית, נוהל הדרכה בסיסית. אני באופן אישי מוכן להתנדב להעביר זאת בבסיס שלי ויש לי מב"סית ליברלית מדהימה שאני כמעט בטוח שתסכים לכך ואף תהיה מרוצה מזה...... לנערים במפקדת הנוער שלי העברתי הדרכה בסיסית של משא"ז.... אשמח לשמוע מה דעתכם הדר

Eran De Niro

New member
הדר המטרה להעלות את זה ארצי

אנחנו ביחד נוכל לעשות ביחד את זה ולפתוח קו חדש במשמר האזרחי אני אטחן את זה שוב ושוב צריך לשבת כמה קוד קודים ביחד ולגבש הכל

משאז

New member
כוונתי היא משהו בסדר גודל ארצי...

בחיי למדתי שאם רוצים שמשהו יתחיל במיוחד אם רוצים זאת בסדר גודל עצום יש להתחיל את השינוי אצלך. זאת האמונה שלי וכך אני פועל. אני מאמין שיש להתחיל עם המתנדבים שכותבים בפורום יש לנו מספיק מתנדבים במספיק בסיסים במספיק ערים כדי להתחיל את זה בגדול.... שכל מתנדב יתחיל את ההדרכה בפני המתנדבים החדשים של הבסיס שלו ויכשיר מתנדבים נוספים מהבסיס להדריך מתנדבים אחרים.... כך שבסופו של דבר נגיע לכל המתנדבים שבכל הבסיסים....

למעלה