יש לי קוקוטיל "מאולף"

• פותח הנושא 09
  • פורסם בתאריך

09

New member
יש לי קוקוטיל "מאולף"

עם משהו מבין באילוף אז שינסה לעזור לי.. :) לפני כחצי שנה בערך הקוקוטיל שלי היה ממש מאולף, הוא שיחק איתי, קרא לי (בשריקות) כדי שנשחק, ממש חמוד! הוא אפילו ידע לומר אמא!!! היה איתו בכלוב עוד קוקטיל שהתקיף אותו כל הזמן, ומרט לו את כל הנוצות, החלטנו להחזיר אותם לכלוב הגדול, עם כל הקוקוטלים, וזה לא הפסיק, הוא המשיך לתקוף, אז הפרדנו את הקוקוטיל שתקפו לכלוב אחר (קוראים לו פולה, אני יודע שזה שם מוזר...) ופולה הפסיק לשחק איתי, והוא כל הזמן נושך אותי, למרות שרואים שהוא היה מאולף פעם.. ואני רוצה להחזיר אותו למצב הקודם, מה לעשות?

קודם כל תראה לו שאתה אוהב אותו

עד שהוא יאהב אותך בהתחלה...התוכי שלנו לא דיבר עם אחותי כמה חודשים טובים.....אבל הוא משוגע עליה עכשיו

נשאלת השאלה...

כשאתה אומר ממש מאולף, למה אתה מתכוון ? יכול להיות שהוא היה מוחתם, לא פחד להתקרב, אכל מהיד שלך ולא נשך. יכול גם להיות שהוא סתם היה חביב, כדרכם של הקוקטיילים, במקרה זה תוכל להחזיר אותו קרוב אליך ורחוק משאר הציפורים בכלוב וככה לאט לאט תבנה מחדש את האמון ביניכם והוא (יכול גם להיות שלא) יחזור להיות חביב. במידה והוא היה מוחתם ובמשך הזמן עבר להתגורר עם שאר התוכים, קח בחשבון שההחתמה הלכה לאיבוד והוא כבר לא יחזור להיות כבימים עברו, במקרה כזה תוכל לדאוג לו לבן/ת זוג ולהתנחם בכך שכרגע הוא חי במצב הקרוב ביותר לחיים בטבע. (בקשר לתוכי התוקף, יכול מאוד להיות שבאותו הכלוב היו שתי נקבות)

09

New member
הוא היה

ממש מאולף (מוחתם...), אני אילפתי אותו (ועוד הרבה אחרים..) משהו היה גוזל, והוא ממש אהב אותי (הוא אהב אותי במיוחד, יותר משאר המשפחה...) הוא תיפס עליי, אכל ממני, הוא אפילו נתן נשיקות (אני לימדתי אותו... זה ממש מגניב...)

09

New member
בנוסף

התוכי התוקף וזה שכבר לא מוחתם זה אותו תוכי, והם היו שני זכרים... לבד...

למעלה