יש לי קומונה יש לי קומונה יחד עם לירון כהן אתם מוזמנים בכייף
D DUKASIT New member 26/6/07 #3 דודו חמוד - מאתמול אני מנסה להכנס לקומונה אבל כל פעם שאני פותחת הודעה, זה נפתח לי לשניה ומיד קופץ ל"לא ניתן להציג דף זה". בקיצר אני לא מצליחה לקרוא כלום חוץ מהכותרות. מה קורה ? אולי צריך להירשם קודם ?
דודו חמוד - מאתמול אני מנסה להכנס לקומונה אבל כל פעם שאני פותחת הודעה, זה נפתח לי לשניה ומיד קופץ ל"לא ניתן להציג דף זה". בקיצר אני לא מצליחה לקרוא כלום חוץ מהכותרות. מה קורה ? אולי צריך להירשם קודם ?
1מדינת ישראל New member 26/6/07 #4 דודו ברוך הבא לפורום הנעים שלנו../images/Emo24.gif אתה מוזמן לשבת איתנו עם כוס ולהנות מהחברים ומהמתכונים הרבים שלהם הנמצאים במאמרים נכנסתי לבלוג שלך ובהחלט נהניתי
דודו ברוך הבא לפורום הנעים שלנו../images/Emo24.gif אתה מוזמן לשבת איתנו עם כוס ולהנות מהחברים ומהמתכונים הרבים שלהם הנמצאים במאמרים נכנסתי לבלוג שלך ובהחלט נהניתי
G good girl30 New member 26/6/07 #6 ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifלקומונה המדהימה !!!!!!!!!!!!!!!!! נכנסתי והתעלפתיייייייייייייייייייייי מהתמונות המדהימות !!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifלקומונה המדהימה !!!!!!!!!!!!!!!!! נכנסתי והתעלפתיייייייייייייייייייייי מהתמונות המדהימות !!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד
Y Y A E L I 37 New member 26/6/07 #11 בהצלחה דודו חמוד../images/Emo140.gif תבורכנה ידיך וכל טוב. יש לך קומונה מתוקה ונעימה. יעלי