יש לי קווסט

Hermione G

New member
אשתו

אשתו

היא והיא שהורידה את הדברים היא באמת חשפה משהו שחשוב לפתרון....

pedfoot

New member
מצטער אבל כתבתי את הנסיון במקום לא נכון

פני לנסיון שלי בכותרת של אממממממ אולי זאת התשובה או משהו כזה ביי pedfoot

Panther

New member
יש לי רעיון!

כשהיא הורידה את הצעיף נפל לה הראש? הוא הוריד לה את אחד הבגדים? היא ידעה שהיא הולכת למות?

yearak

New member
אני יודעת את התשובה

(בלי להכיר את הקווסט) האישה שמתיישבת בקרון היא יהודיה והוא קצין SS וכשהיא מורידה את הדברים הוא רואה מספר של מחנה השמדה על העור שלה והוא הורג אותה (כאילו, הוא רואה שיש לה איפויינים של יהודים:שיער מקורזל וכו`) ולכן כשהור יורד ומדווח לפקח שהוא המפקד שלו הוא אומר לו הרגתי את האשה הזו והפקח מסתכל ברשימה ורואה שהיא יהודיה

Hermione G

New member
רעיון מזעזע

ולא נכון... זה לא הפתרון, נסו לשאול שאלות - אני אתן לכם רמז - הדבר הלא חוקי ולא מוסרי שעשתה בעבר הוא מאוד חשוב!!!

Panther

New member
היא הרגה את הבן שלהם?

היא הרגה את הבן שלהם או בגדה בו פעם?

Hermione G

New member
היא בגדה בו

אבל היא לא הרגה את הבן... תנסו לחשוב למה הוא הרג אותה אחרי שהיא הורידה את הבגדים...

נדמה לי שאני לא מכירה את הקווסט הזה..

אין לי מושג על מה את מדברת, כנראה אני לא מכירה את הסיפור כמו שחשבתי שאני מכירה. אז אני אשאל שאלה: זו אישתו או אישתו לשעבר? לשעבר משתי הבחינות. תמר דינור

Hermione G

New member
מה את מתכוונת?

למה את מתכונת ב``משתי הבחינות``? נראה לי שאני מבינה למה את מתכוונת אבל אני לא בטוחה... ואני ב-ט-ו-ח-ה שאני זוכרת את הקווסט הזה נכון - ב-ט-ו-ח-ה - יש לי זכרון מעולה!!!! אולי נבדוק ונתאם גרסאות בICQ? תזכירי לי את המספר שלך?

Panther

New member
הוא גילה שהיא בגדה בו בזמן שהיא הורידה את הבגדים?

הוא גילה שהיא בגדה בו בזמן שהיא הורידה את הבגדים?

1. 2. הוא גילה היקי עליה? 3. זה שהוא הרג אותה זה בגלל שמבחינה חוקית מותר היה לו להרוג אותה?

yearak

New member
מה כל כך מזעזע?

בזמנו באמת לא היה לאף אחד אכפת מה קרה ליהודים וזה מתאים לנתונים של הקווסט...

למעלה