יש לי קווסט

יש לי קווסט

היחיד שאני מכירה, אגב, והוא די מבולבל כי סיפרו לי אותו שנה שעברה בשיעור אנגלית. אבל את העיקר אני יודעת. איש אחד נוסע ברכבת. פתאום אישה אחת נכנסת לתא ומתישבת. האישה מורידה את הכפפות שלה, מורידה את הכובע ואז את הצעיף ואז האיש הורג אותה, אני לא זוכרת איך, לא חשוב. עכשיו אני לא בטוחה עם עצרו את הרכבת והפקח עלה או שהאיש ירד אל הפקח, אבל מה שכן חשוב הוא שהוא אמר לפקח ``אני הרגתי את האישה הזו`` אז הפקח מסתכל ברשימות במחשב שלו ואומר לאיש ``אתה יכול ללכת`` ואז השאלה למה הפקח נתן לו ללכת? תמר דינור

Hermione G

New member
אני מכירה את הקווסט הזה!

וכן, זה קשור לזהות של האישה....

Prongs

New member
זה קווסט מצויון אבל...

טוב לא משנה.. אני רואה שאתם לא רוצים לפתור את שלי אז ככה האיש הוא צנחן והמצנח לא נפתח לו... Prongs

Prongs

New member
לא להיכנס כל מי שמכיר את הקווס עם האישה והכפפה ואיש

לא להיכנס! ***** אמרתי לא! ***** למה אתם פה? ***** נדפקתם! אין פתרון Prongs תסלחו לי אני מחורפן על הבוקר

י-ש פתרון

קצת מוזר אבל י-ש. וזה קשור בזהותה של האישה רמז- כי היא הורידה קודם את הכפפות, אז את הכובע ולבסוף את הצעיף. נו, איזה חסרי דימיון! והיא אישה אמיתית והוא איש אמיתי אם למישהו היה ספק. גם הפקח לא היה מתחזה. תמר דינור

Prongs

New member
אני יודע!

ואני גם יודע מהו אבל כשאמרתי אין פתרון התכוונתי בהודעה Prongs

yearak

New member
היא ערפדית? היא מחבלת?

איזה אנשים מותר לרצוח ושזה יהיה בסדר?

yearak

New member
האישה היא בובה מתנפחת או משהו?

את אולי מדברת על חרקים? אולי כמה רמזים יעזרו פה?

pedfoot

New member
נסיון לתשובה

הם היו נשואים? או היא בכוונה הורידה את הבגדים הספציפיים האלה היתה לאיש חסינות דיפלומטית? היא היתה אישה רילה או פושעת? זה משהו שקשור בבגדים היא הורידה אותם כדי לחשוף משהו

Hermione

New member
אני יודעת!!!!!

היא בגדה בו עם הפקח, והיא לא היתה אמורה להיות על הרכבת, והוא כבר חדש בה ממקודם, ואז כשהוא ראה שזאת היא, הוא הבין שהיא בגדה בו, והוא רצח אותה, ואז הפקח נתן לו ללכת כי הוא ידע למה הוא הרג אותה- בגללו!!! נכון? וגם אם לא- לפחות תודו שזה רעיון די מתקבל על הדעת, הלא כן?

Hermione G

New member
וואו!!!!!

זה לא נכון - אבל נגעת במשהו חשוב!!! היא באמת בגדה בו - אבל לא עם הפקח... והבגידה גם היא מ-א-ו-ד חשובה... גם הבחור שהיא בגדה איתו חשוב....

Hermione

New member
אז אולי...

אולי היא בגדה בו עם איזה איש חשוב כלשהוא שרוצה להסתיר את העובדה שהוא מקיים יחסים עם אשה נשואה, והוא איכשהו קשור לפקח הזה, ולכן הוא נתן לו ללכת?

Hermione G

New member
לא

לא

הפקח לא קשור - הוא מכיר את האיש שאיתו היא בגדה - אבל עכשיו שבעלה בא והתוודה שהוא רצח אותה - נראה לי שהוא ירצה לחקור את המאהב... מאוד ירצה לחקור אותו...

Hermione

New member
אוף! אני מתיאשת פה

אולי... אולי... אולי... האיש לאיתו היא בגדה מקושר איכשהו לבעלה? הם חברים או משהו כזה?

Hermione G

New member
אר...

לא חשוב לנו אם הם היו חברים או לא... תשאלו על הדבר הלא חוקי שהיא עשתה!!!! הוא נורא חשוב!!!!!

pedfoot

New member
ניסיון לתשובה

אולי היתה לאיש חסינות דיפלומטית האיש הכיר אותה היה קרוב אליה אולי הם היו נשואים? לא נראה לי אבל שווה לשאול היא הורידה את הבגדים המסוימים האלה בכוונה או סתם היה לה משהו שהוא רצה היא חשפה משהו שהיא הורידה את הבגידם? pedfoot

ניסיון יחסית מוצלח

אז לא, לא היה לאיש חסינות דיפלומטית. היא הורידה את הבגדים המסוימים האלה בכוונה. היא חשפה את זהותה, כן- לא היית מאמין אבל זוהי אישתו. עכשיו אני לא זוכרת אם היא אישתו או אישתו לשעבר. ג`י הרמיוני, תעזרי לי.. תמר דינור

למעלה