קואן זו שאלה אשר נשאלו הבודהיסטים אשר גרו במנזרים ביפן , שימו לב מדובר בשאלה בודהיסטית , אני אשמח לדעת את תשובותיכם , אם בא לכם , בהצלחה . אני נורא אהבתי את השאלה , מקווה שגם אתם
זה, את יודעת שאני אוהב את הקטע המחשבתי/לוגי, אבל לא עכשיו זה מאוחר מדי והראש מתפוצץ, קשה לי קצת לפענח זאת עכשיו, מקווה לחזור עם התשובה מחר, בנתיים יש לך משהו קליל?
גילי , קליל? קליל? לעזאזל אני קוראת עכשיו ספר על אפלטון לעבודה שאני צריכה לכתוב , זה הספר השני, נשארו לי 50 עמודים מתוך 180 , אני לא חושבת שאני יכולה לחשוב בכלל על המילה קליל , הכל כבד לי
עייף אך דואב הגעתי חזרה הביתה. לא יודע מה עבר לי בראש להתחיל להתאמן בקונג פו. אלוהים אדירים! מה אני עושה שם? רץ.. אני! רץ!!! נו טוב, אולי יצא לי מזה משהו. טיפה כושר. הדרך להחדיר את האגרוף לתוך אפו של נהג המכונית... איזה כיף זה לפנטז. משום מה אני יכול לדמיין לי בן אדם ספציפי בקצה האגרוף שלי היום...
ככה שאני כיום מסוגל להביא בעיטה מצויינת לאיזור הבטן ולאיזור הראש אם אני מתכופף טיפה, אבל אני עובד על זה אני אוכל להגיע לבעיטה לראש מעמידה במקום. זה יכול להיות מאוד מעניין לפי דעתי...