יש לי פנטזיה...

יש לי פנטזיה...

ללקק ולענג רגליים של בחורה מכף רגל ועד הירכים. יש כאן מישהי בקטע?

wallas1

New member
לאוהב כפות הרגליים...

מה הקטע של האהבה לכפות רגליים?!?!!??! אני ממש לא מבינה .... כאילו, זה הקטע הכי דוחה והכי מסריח שיש בגוף (אפילו כבר תחת יותר טוב)

53RJ0

New member
פאטיש זה פאטיש

אין מה לעשות, על טעם וריח אין להתוכח. כל עוד זה עושה לו את זה. יש אנשים שאוהבים שיחרב*ו עליהם. מה שכן, אולי עדיף שתפנה לפורם BDSM, אולי שם תמצא את מבוקשך. בהצלחה

emh

Member
הכי דוחה?

אני ממש לא חושב כמוך, צריך לשמור קצת על ניקיון כדי שלרגליים יהיו ריח טוב. ואין לי פטיש לרגליים, ועניין להתמקד שם יותר מדי אבל זה לא אזור גופני מגעיל בעיניי ואני לא שולל את האפשרות שאני אנשק רגליים לבחורה. (ד.א אין לי עניין לקבל נשיקות ברגליים שלי)

november76

New member
הכי הכי כיף

שמלקקים לך אצבע אחר אצבע, ככה לאט לאט וואווו, מטריף את החושים!!

טוב, מה עוד עכשיו אסור?

עורף ובית שחי גם לא? רגליים, זה יפה וסקסי ולרוב גם רגיש. בתור משחק מקדים מעסים את הכפיות של הרגליים, המהדרין מוצצים לפה את האצבעות (וזה אני מסכים איתך רק אחרי מקלחת קפדנית!), זה מאוד ארוגני. וכל פנים הירכיים, השקע שמאחורי הברך... לא חסרות פינות רגישות... וזה אני אומר לא כפטישיסט רגליים. אני לא מעריץ אותן או משהו, פשוט אוהב לפנק אותן כמעט כמו שאני מת על גב של אישה...

אם בא לו על הדרך גם איזה מסז',

אז בכיף. אותי ליקוק כזה סתם מביך(במיוחד כשהוא שולח לי מבטים תוך כדי).. כי חוץ מלדגדג,זהב לא עושה הרבה.

offנועה

New member
אז אין לך מושג, אולי כדאי שתנסי../images/Emo8.gif

מומלץ בחום... רק הערה קטנה לפני שאת רצה לנסות: אם מדובר בסתם ליקוק, תעזבי חבל על הזמן שלך כי זה סתם מדגדג ולא עושה הרבה, אבל אם מדובר באחד שיודע בדיוק מה הוא עושה... השמיים הם הגבול

tomerbel

New member
חחח.....פנטזיה משוגעת.....

אין לך פנטזיה לאיזה משגל עם 3 בחורות???

למעלה