יש לי פנטזיה

G פורסט

New member
יש לי פנטזיה

שאני מקבל ושולח לאלמונית חרמנית דואר אלקטרוני עם ויברציה שמנונית. היא עלי מאוד נידלקת אני בלהבה שלה נישרף. יום אחד או יותר נכון בלילה אנחנו ניפגשים ומיתחברים לשעות גנובות של חסד אני צובט לה את הפיטמות ושותה אותה גומרת והיא אותי בולעת זיעת הישבנים שלה כמו יהלומים קטנים ומתוקים שנימרחים וניתזים את הקירות ואת הסדינים אנחנו מלכלכים .אני חודר לה מאחור והיא צורחת כשהאצבע שלי מיתחלקת לה לתוך התחת רק סקס .חם,לוהט,מלוכלך ומטפטף לא רוצה לדעת איך קוראים לבעלה או לבן של השכנה. רק לישתות לה את הנשמה . אנחנו ניפרדים בבוקר אני לשלי והיא לשלה... עד העונג הבא

איזו פנטזיה חמה......

אתה יודע שהיא ניתנת למימוש... זה קיים... אני מקווה שתממש במהרה את הפנטזיה הלוהטת הזו... g99...

מייקי69

New member
פורסט - גם זו פנטזיה ../images/Emo13.gif

יאללה תפנטז על זה - ושתף אותנו !!!!!!

tiger

New member
מיכאן והלאה הייתי מעדיף לאבד את

הקשר בין הפנטזיה למציאות... למה ניראה לי שזה הפורום הכי מתאים לנושא? אולי כי יש כאן כמה כישרונות כתיבה מופלאים מה שעושה לך חשק לחקור את הם גם מופלאים במקומות אחרים אני בטוח שכן. אין אפשרות אחרת.אין מצב שמישהוא יצליח ליהיות כל כך מפותח במקום אחד בלי שיהיו לזה השלכות גם למשולש הוורוד.סליחה שאני כזה אס הול (כאן זה נישמע כימעט כמו מחמאה) כשאני דופק פה כזאת יציאה כימעט "אוף טופיק" מהנושא אבל אני לא מצליח להיתאפק.כשאני מוצא פורום שווה אני חייב לספר לחברה(רק כשאני מוצא פורום שווה-בנות אני מעדיף לישמור לעצמי).לא קורה כימעט אף פעם שאני ניכנס לכאן ובליטה גדולה עם כתם קטן לא צומחת לי במיחנסיים. ו"ציפור מיכנסי השבת שלי"לא מחילה להישתולל.למזלי אני גולש מהבית.לא רוצה לחשוב מה היה קורה בעבודה.כניראה שהשותפה שלי היתה משלמת על זה ביוקר... כבר אמרתי שאפשר לישלוח לי מייל: [email protected]

למעלה