יש לי עוד שאלה ???.

zsahr1

New member
יש לי עוד שאלה ???.

לחבר שלי יש יום הולדת והיות ולכל אחד יש טעם שונה הייתי רוצה לדעת מה הייתם רוצים שיעשו עבורכם ליום ההולדת שלכם?

babushka

New member
'יומולדת' - כל אחד וטעמו האישי |מזל

ישנם האוהבים מאוד 'הצגות ראוותניות' של מסיבות ביום הולדתם - הם רוצים הרבה תשומת לב
יש כאלה המסתפקים רק 'בהתייחסות קלה' - כמו כרטיס ברכה ונשיקה-
ישנם כאלה המעדיפים להתעלם 'ולשכוח' - שהנה חלפה לה עוד שנה -
וישנם כאלה (כמוני)- שיחושו גאווה והרבה נחת רוח- אם בכלל מישהו 'יזכור' את 'יום הולדתי' ויגיד (אפילו דרך טלפון)
- ואתה-zsahr1-
- אם אתה 'חוגג' לו בפעם הראשונה - תתחיל אולי בברכות- כרטיס ברכה מקושט (אולי אפילו מעשה ידיך) אפשר לקנות עוגה מוכנה (או לאפות -זה עוד יותר מושקע) אם יש כסף 'לבזבוז' - אפשר להזמין להצגה /ארוחה בחוץ ובכלל- עם השנים אתה תלמד להכיר טוב את זוגך - ולדעת מה הדבר- שהוא יתענג בו ביותר - אם תפתיע אותו ביום הולדתו. ואגב- מה אתה בעצמך- היית רוצה שיעשו לכבודך??? - עשה זאת לזוגך ! שלך בבושקה.

zsahr1

New member
היי בבושקה מה שלומך ?

אני תאמת קצת שונה מהחבר שלי כי הוא אוהב יותר לבלות עם חברים ואני חושב שהוא היה מעדיף שנצא כל החברים לחגוג לו את יום ההולדת שלו ואני הייתי מעדיף לחגוג בבית אני והוא בלי טלפונים רק אני והוא ואור נרות מעט שוקולד כי צריך לישמור על גיזרה וזהו אני חושב.

babushka

New member
היי גם לך . שלומי טוב תודה. ואתה?

האם כבר חגגתם את יום ההולדת?? איך היה?? אתם אומר שלשניכם טעם שונה קצת בבילוי. ככה זה כאשר חיים בזוגיות. צריך 'ללמוד' את טעמו של בן הזוג כל אחד צריך לדעת מה השני מעדיף , לא תמיד מסכימים בדיעות, אבל זו המטרה של לחיות ביחד. צריך ללמוד להכיר- לפעמים 'לוותר'- לפעמים , 'לבוא לקראת' - ולפעמים גם 'לעמוד על שלך' . אף אחד לא אמר לחיות בזוגיות - זה פתאום 'הכל' - כל כך מושלם. ברור שתמיד יותר טוב 'להיות ביחד' - אך אם זה אומר שבגלל זה צריך 'להתווכח על כל שטות' - אז אולי יותר טוב 'לחיות לבד' . אני מאחלת לכם כל טוב בבושקה נחמה.

למעלה