יש לי עוד שאלה.

erlich

New member
יש לי עוד שאלה.

אני בכיתה יב. אני בקשר עם בחורה בכיתה ט. היא ממש חמודה, ויש לה ראש, והיא נראת ממש טוב. ואני יודע שהיא רוצה וכו` היא נתנה לי את המספר שלה והכל. אין פה שאלות מהסוג הזה. אבל השאלה היא? האם אני לא גדול מדי? כלומר, האם זו שאלה של מוסר? אני יכול להגיד לכם שעם העניין של הסקס אין בעייה. זה לא מה שאני מחפש עכשיו. אני מחפש קשר רגיל ונוח שעם הזמן יוכל להתפתח. אני רציני ביותר וזה ממש מייסר אותי, תענו לי בבקשה... תודה, ארז.

חמודה קוצ`י קוצ`י? או יותר מזה?

תראה, לדעתי אתה צריך לצאת עם מישהי שהרמה שלה מבחינת ההתבגרות הוא כמו שלך לפחות. יכול להיות שאחת בכיתה ט` תתאים לך, תלוי בה, ואולי גם תלוי בך (אם אתה כזה ילדותי). אני לא חושב שאם היא ברמה שלך צריכה להיות לך בעיה שהיא בכיתה ט`. באמת. אבל אם אתה רוצה קשר רציני תדאג לדבר אחד לפחות: שהיא לא יוצאת אתך בגלל הגיל שלך או הניסיון שלך, כי אז לקשר שלכם אין עתיד, ולא נראה לי שזה מה שאתה רוצה. ותעשה חיים! נ.ב., אל תתרגש ממה שאנשים אומרים לך. יש הרבה יותר בבנאדם ממה שהגיל יכול להסגיר. דוד.

Black Star

New member
אם מעניינת אותך דעה של בת :)

לדעתי, זה תלוי בה ובך. ואם אתם מסתדרים, יש ביניכם את ה``קליק`` הזה, אני לא חושבת שהפרש של שלוש שנים משנה עד כדי כך. לי היו חברים ממש טובים שמיניסטים כשהייתי בכיתה ט`, ולא הייתה שום בעיה עם ``פער הגילים`` או משהו. לא הרגשתי קטנטונת או ילדותית לידם. ואני חושבת שגם הם לא הרגישו ככה כלפיי. אם אתם שניכם מעוניינים, אני אומרת- לך על זה, למה לא? בהצלחה :)

Meddle

New member
בעיה קשה...

צראה, הבעיה שלך לא נעוצה בפער הגילאים שביניכם. יכול מאד להיות שהיא בוגרת ושהיא בדיוק מה שאתה מחפש בבת-זוג. אבל (ותמיד יש אבל...) הבעיה היא שאנשים משתנים. אנשים משתנים פחות ופחות ככל שהם במוגרים יותר (כמה בני ארבעים אתה מכיר שיום אחד הם ככה ויום אחר ההפך). אתה יכול לצאת איתה, להתאהב בה עד מעל לראש, להיות איתה זמן מה ולהתחיל ממש לאהוב אותה... עד שפתאום תגלה שהילדה הזו, החברה שלך היא לא מי שהיא הייתה פעם וכל זה בפרק זמן קצר מאד. אי יהיה אפשר להאשים אף אחד מפני שככה הם בני אדם. עוד בעיה (למרות שזו כבר העדפה אישית) זו העובדה שאתה יכול לעצב לה את האישיות... אתה באמת רוצה כזה דבר, כזו אחריות? אתה לא מעדיף בחורה שהיא כבר פחות או יותר מעוצבת, או לפחות כמוך? בחורה שתוכל לגדול, להתפתח, להשתנות ולהתבגר איתה ביחד? ובקשר לבעיה של הסקס, תראה, אני מאמין לך שאתה אומר שזה לא מה שאתה מחפש אבל זה יגיע, כי זה טבעי, וזה אחד המישורים היותר טבעיים שמערכות יחסים מתפתחות אליהם. בקיצור, תשקול טוב טוב אם זה שווה את זה ואם כן, מי יצן ותדעו רק אושר ביחד. דן.

למעלה