יש לי עוד שאלה...

קוש1

New member
יש לי עוד שאלה...

האם שניכם עובדים? כאמור אני בשלבי חיפוש ואפילו בשלב דיי מתקדם עם חברה אחת. והאמת שזה מורט עצבים ובנתיים אני סתם מבזבזת כסף בעיקר בגלישה הזו באינטרנט כי אני פשוט לא מוצאת מה לעשות וזה נמאס קצת שלא לדבר על זה שהמיועד קצת מתעצבן שפתאום חשבון טלפון קפץ...
אני מאד מקווה שהחודש כבר תהיה לי משכורת..we need money!

kisses

New member
מה זה לא הובן מבהחלט

הרי זו הייתה השאלה לא? כן שנינו עובדים

POOH*

New member
לא

אני מובטלת כרגע... אבל למזלנו בנתיים הקיבוץ סופג את זה כך שהתקציב לא נפגע.... אבל אם אני לא אמצא בקרוב אז נראה לי שזה יפגע...

נופר30

New member
אני ישבתי בבית שלושה חודשים

וכבר התפגרתי ( מה גם שבנתיים נכנסתי להריון מה שלא עזר ) בנתיים מצאתי משהו למספר חודשים שעוזר לנו לאזן את התקופה שלא עבדתי מקווה למצוא משהו קבוע אחרי הלידה ( אולי לוטו ?)

אצלנו

אני עובדת ושמוליק בבית, הייתה לנו תאונה לפני ארבע וחצי חודשים, שמוליק ריסק את יד ימין ויש לו סיבוחים ככה שיעבור עוד הרבה זמן עד שהוא יתחיל לעבוד. אצלי בגלל התאונה כואב נוראה הגב ככה שגם המשכורת שלי נפגעה כי היה לי קשה לשבת והיו לי טיפולים (עדיין יש) וגם היינו הרבה בבית חולים עם שמוליק. וגם בגלל החתונה אני ארגנתי הכל כי שמוליק היה מרותק בבית ואני הייתי צריכה לעשות הכול. אורלי

ayush

New member
מקווה שתחלימו במהרה ../images/Emo101.gif

רפואה שלמה

שנינו

הלוואי והיתה אפשרות לאחד מאיתנו להמשיך ללמוד אבל כרגע שנינו צריכים לעבוד והרבה

אמיקה

New member
שנינו עובדים שעות ארוכות אבל...

זה לא מה שחשוב. אני בד"כ לא עושה את זה, אבל חמותי מתפרנסת מחפשת עובדים/ות רציניים באופן שוטף, כחלק מעבודתה. אני יכולה להעיד שמדובר בכסף לא רע, ובשעות נוחות להפליא. מעבר לזה אני לא יודעת הרבה ויכולה רק למסור את הפרטים שלה. מי שרוצה פרטים, שתפנה אלי במסר.

שמופית

New member
שנינו עובדים.....

אני הייתי מובטלת כ-10 חודשים והתחלתי לעבוד לפני חודשיים אבל אני לא יודעת כמה זמן אני אחזיק שם מעמד כי אני שפוכה מעייפות בגלל ההריון וגם לא מתה על העבודה הזו
ובקשר לבזבוז הכסף באינטרנט - גם כשאני הייתי בבית, טחנתי על הרשת וכל פעם הייתי בוכה על חשבון הטלפון, עד שתמיר החליט שישתלם יותר לארגן אינטרנט מהיר והתחברנו בזמנו למבצע של יס והADSL של WOW שיצא רק 350 ש"ח לחודש !!! ממליצה לך לחפש מבצעים נחמדים שכאלה (או לגלוש דרך אקואנט ששם זה בחינם או מאוד מאוד זול)

מיקה11

New member
שנינו עובדים

למרות שאני לא מרויחה משהו.וגם אני לא עבדתי תקופה (זוכרת שמופית...) וזה באמת מעיק. אבל אם זה מה שמעסיק אותך, וקצת מוציא מהשגרה אז זה שווה הכל. לי יש אינטרנט בכבלים וזה גם יוצא משתלם וגם מהיר!

למעלה