יש לי עוד שאלה

מאיוש18

New member
יש לי עוד שאלה ../images/Emo13.gif

אולי מישהו יודע ומכיר את הלהקה NU FLAVOR לפעמים נותנים קליפים שלהם בערוץ ויוה ויש להם איזה שיר יפה שהם יושבים בבר ושרים אני מחפשת את שם השיר אני יודעת שמוזכרות בו המילים משהו כמו carinyo mio אז אם מישהו יודע את שם השיר אני אודה לו מאוד על תשובה. דרך אגב חג שמח לכולם

מאיוש18

New member
אתם בכלל רואים את ההודעה שלי../images/Emo35.gif

בבקשה תענו אם אתם יודעים זה חשוב לי מאוד

יעל25

New member
אני יכולה לברר

אם את מתכוונת לאלו הרביעיה שיושבים ושרים באיזה בר ולחלק יש ברזלים בשיניים נראה לי שאני יכולה לברר את זה.בכל מקרה את יכולה להכנס לאתרים של חברות מוסיקה כמו טאוור רקורדס ולברר ע"פ שם להקה או משהו כזה,לא?

אני מתה על השיר הזה!

אבל האמת בכלל לא ידעתי שללהקה קורים nu flavor . מה בדיוק את רוצה לדעת? אם את מתכוונת למילים אז אני זוכרת חלק מהן בעל פה. אם את רוצה אני יכולה לרשום לך.

מאיוש18

New member
אינה ויעל המון המון תודה ../images/Emo24.gif

וכן אני מחפשת בדיוק את השיר שאתן מדברות עליו אני מחפשת את שם השיר כיוון שאני רוצה להוריד אותו אודה לכם מאוד אם תבררו לי את שם השיר. המון המון
ושיהיה לכם חג שמח

מאיוש18

New member
אני מקווה שלא שכחתם אותי ../images/Emo26.gif

ומישהי מכם מבררת לי מה שם השיר. תודה.

מאיוש18

New member
ואם כבר...../images/Emo41.gif

אז עכשיו ראיתי פיורלה ובסוף הפרק כשפיורלה ואנדרס עמדו להתנשק היה ברקע שיר יפה אם מישהו יודע אז בבקשה להודיע לי.

המממ... שם השיר...

האמת אין לי מושג איך אפשר לברר שם של שיר רק על סמך מילים מתוכו או להקה ששרה אותו... אבל הרי כאשר משדרים קליפ בערוץ ויוה מראים גם את שם הקליפ כלומר את שם השיר שמבוצע בקליפ בהתחלתו... אז את יכולה לשים לזה לב... אני אף פעם לא שמתי. בכל מקרה נדמה לי אבל רק נדמה לי שקוראים לו ויוה.

למעלה