יש לי עוד רעיון

ibozter

New member
יש לי עוד רעיון

מה דעתכם שנעשה רשימה של כל הסדרות ששחקנים מהשבט שיחקו בהם הנה כמה אגדות הפוכות - אמבק זאנדרה בריי ועוד תיכון אטלנטיס - ג´ק מאי נד סלין מוז זינה, הרקולס- שכחתי כבר אני אעלה עוד אח"כ בנתיים תוסיפו עוד

NeMy

New member
נד?

מי זה בתיכון אטלנטיס? הרקולס- לקסי זינה- אמבר זאנדרה וסאשה זה מה שאני יודעת.. אבל הנה עוד פיסת מידע: שמתי לב באיזה פרק היתה "ד"ר לגז".. וזו היתה לא אחרת מאחותה של מריל! הוריי! זה היה חלומה.. *טובעת בברכה של אושר*.. @Bמי

ibozter

New member
כן נד מופיע באטלנטיס

הוא לא מופיע הרהב אבל שהוא כן מופיע הוא את אותה הופעה "מעצבנת" כמו תמיד עם הדיבור המעצבן שלו

THEchosen1

New member
עוד דמויות בסדרות (אזהרת ספויילר!!)

כן .. זינה- אמבר , גם זאנדרה ?? לא ידעתי וסאשה ? אני לא ממש בטוחה אבל הבן של זינה- סולן- דמה לו ..אממ הרקולס - לקס תיכון אטלנטיס - סלין , ג´ק , האח הקטן של נד ( שכחתי), מאי, נד הנודניק כן ואחות של מריל .. ד"ר לגז ( שם מוזר ) "אגדת וויליאם טל " - אמבר, בריי ולא יודעת מי עוד אזהרת ספויילר בקטע הבא : ( המחשב שלי עושה לי בעיות לשים את הסמל של ספויילר אז מצטערת ) דווין לא מזמן התחיל לשחק בסדרה חדשה שנקראת "סטריט ליגל" (Street Legal)בתור דמות שנקראת ג´יימס פאבודי (או משהו כזה) ו- שימו לב !! יש לו שיער קצר !!!! כן כן תסתכלו בתמונה ותגידו לי מה אתם חושבים ( אני אישית מאוד אהבתי )

THEchosen1

New member
איזה קודם ?

קודם כמו בעונה ה-2 או ה-3 ? אני חושבת שדווין נראה הכי טוב בעונה ה-1 , וואו , הכל היה אז יפה .. השיער , העיניים , העלילה , הדמויות . אני חושבת שהעונה ה-1 הייתה הכי טובה עד עכשיו.. למרות שגם אהבתי את העונה ה-3

cHiKiNoNo

New member
עם שיער קצר הוא נראה פי 2 טוב,

וכן.. בעונה 1 הוא באמת היה הכי יפה.. מין נער זה, נראה יותר צעיר, השיער יותר יפה.. הדמות המסתורית וה"נעלמת" הזו.. זה היה ממש מעניין
ועונה 1 באמת הייתה הכי מוצלחת, עם כל הנגיף והעניינים.. לדעתי אמבר מוסיפה המון ועכשיו העלילה יותר יבשה {בעונה 2} כשדני הצטרפה..

למעלה