יאאאאאא ../images/Emo1.gif
איזה סיפור > נכנסתי למירק יום בהיר ומאושר. מישהו נתן לינק לאתר עם הווירוס, מישהו מוכר שאתר "כנסו! זה מצחיק LOL
" נכנסתי ברוב תמימותי... האתר נתקע וחשבתי שזה סתם דבר אופיני למחשב שלי. אחרי כמה זמן זה יצא מהאתר. פתאום מישהו אומר בערוץ אחר שזה ווירוס לא להיכנס... פתאום המחשב שלי מתחיל להתחרפן + לפרסם את ההודעה של הווירוס [האתר]- כנסו! זה מצחיק! LOL
" (באנגלית כמובן) טוב יש לי ווירוס לבסוף יצאתי מהמירק אחרי שכולם ניסו לעזור לי, פשוט לא נכנס לי לאתרים! אחרי יום אחי הגדול בא, התקין את הווינדוס על הווינדוס, הכל נשמר למזלי. אבל התוכנות לא פועלות בסדר.... אז החלטנו לפרמט. ופתאום ההודעה של "המחשב עוד כמה דק' הולך להכבה" ואני שכחתי את הפקודה של זה! וזה קרה כמה פעמים - הגעתי למסקנה שיש לי את התולעת הקוסו הזאת. בכל מקרה, היום הצלחתי אחרי יומים - לעדכן את הווינדוס! התעדכן - יעל נתנה לי את האתר שנתתי לה כשהיה לה את התולעת, סרקתי ת'מחשב והוא אומר שאין תולעת. זה היה מוזר... אבל עכשיו באמת אין לי. ואני עדיין רוצה לפרמט את המחשב... אז בנתייים אני לא אהיה במירק, ואם אתם יכולים להודיע להם שאני לא אהיה בשבוע הקרוב עקב ווירוסים ופירמוט- אני אודה לכם מאוד... אני לא רוצה שהגישות שלי חס וחלילה ימחקו.
צרבתי הכל, הכל מוכן לפירמוט... אחי רק צריך לדבר עם החבר ההוא שלו. ובנתיים כשהייתי בשביתת מחשב, שמעתי MTV והתעדכנתי אחרי שנה ומשהו. שוגהביבס - אין עליהן, שירים מצויינים. אני חייב לקנות את האלבום החדש שלהן. סטייס/י אוריקו - עוד יותר מצוניינת! איזה שירים, איזה קול
כריסטינה אגילירה - הפכה לזונה. "תמיד חשבו שאני 'ילדה טובה' כזאת, והרגשתי שזה סתם שקר, לכן הוצאתי את האלבום שלי ושיניתי לוק, שידעו מי אני באמת" - זונה. אני אישית מעדיף אותה לפני השינוי הנוראי הזה... היא פשוט הפכה לזונה עם שיער שומני.
פינק -
ביונסה - שתרגיע טיפה עם כל השירים שהיא מוציאה! להקות חדשות - יותר מידי להקות וזמרים חדשים, זה כבר מגעיל... והכי גרוע - כולם וונאבי-בלאק, הם מנסים להיות אמינם, בלו וכול מיני להקות או זמרים. ו95% מהזמרים והלקות - הם מנסים לעשות שירי היפ הופ וכל השירי הראפ האלה. וונאבי-בלאק
קיילי מינוג -
אין מילים. וזהו