יש לי סקר:

מימוזה21

New member
יש לי סקר:

על איזה אוטו יותר עדיף ללמוד: הילוכים או אוטמטי בהחה שההורים משלמים על כל השיעורים וגם אם אתם משלמים/שילמתם. וגם אתם יודעים בוודאות שלא תנהגו בכלל אח"כ על הילוכים. תחשבו:כיום רוב המכוניות הם על אוטמטי. יאללה תענו .

תשובה...

1)אם אתה עושה הילוכים אז תוכל לנהוג גם על אוטומט ואילו אם אתה עושה על אוטומט לאתוכל לנהוג על הילוכים. 2)חוץ מזה רוב המכוניות באירופה הן על הילוכים אם משכירים רכב שם אתה חייב לדעת לנהוג על הילוכים 3)הלוכים אוכל פחות דלק עדיף 4)הנסיעה פחות משעממת בנהיגה על הילוכים 5)אני נוהג על רכב עם הילוכים

s h i r s 1

New member
הילוכים...

תמיד טוב.. רישיון על אוטומט נותן לך רק אוטומט.. ורישיון על הילוכים נותן לך את שניהם.. ככה שמי שיירצה בעתיד לנהוג על הילוכים ויהיה לו אוטומט..הוא סתם נדפק..חוץ מזה שהילוכים זה כייףף ולא מסובך אחרי שלומדים...!

aviGODFATHER

New member
הילוכים...

ואין דבר כזה בוודאות שלא ננהג על הילוכים אחרי זה - אם נרצה לנהוג באוטו של חבר או שנרצה להשכיר אוטו ויהיה רק ידני? וזה ממש לא כזה סיפור ואם אפשר לדעת לנהוג על ידני אז למה לא לעשות את זה? ולדעתי לבזבז 28 שיעורים על אוטומט זה ממש הזוי...

נקודה למחשבה

גם אני ידעתי בוודאות כשעשיתי רישיון, שאני בכלל לא אנהג על הילוכים, ופתאום, היו מס' מקרים אחרי שקיבלתי כבר את הרישיון שכן הייתי צריך לנהוג בהילוכים. ובכל אופן, אם זה לא מועיל, זה לא מזיק, וזה גם לא יותר קשה כמו שנוהגים לחשוב.

B i g B

New member
הילוכים

אם לדוגמא תצטרך לנהוג ברכב של חברים על גיר רגיל.

PinkyRaSta

New member
הילוכים! ../images/Emo210.gif

+ כי אם כבר אז כבר + זה <הרבה> יותר כייף + זה לא כאזזה מסובך, אחרי מספר שיעורים מתרגלים ובתכלס בטסט בדרך כלל לא נכשלים על החוסר שליטה ברכב ובהילוכים <אלא אם כן אתה ממשממש גרוע> אלא יותר על חוקים ויישומם ולא שטויות טכניות + אל תסגור לך אופציות כמו שנאמר פה כבר, לך תדע מה תצטרך בצבא או סתם בעתיד בבחירת מכונית, כשתיסע לחו"ל ותרצה להשכיר רכב ולא לבזבז יותר מדיי על אוטומט, או בארצות שאין בהן אוטומט <אם יש> יאללה הילוכים וזהו, אתה לא איש זקן <?> שהקליטה שלו איטית.. נהיגה נהיגה, אבל גם צריך להנות ממנה.

למעלה