יש לי סקר קטן

dht160

New member
יש לי סקר קטן

לי נורא קשה לצפות ב 3 תוכניות ראלטי בערוץ יס ריל כל ערב. לא רק זה אני לא יכול להבטיח שאני יראה כל יוםו זה והרס את ההנאה. לכן נאלצתי להוריד תוכנית מתוך ה 3 ( פגישת נמחזור,פרדייז ,מרוץ). אני הורדתי את 'פגישת מחזור' ואני יראה אותה בעתיד בים השידורים חוזרים שיהיו לה בערוצים השונים בלויין. מה מתוך השלוש תוכניוץ האלה הייתם מורידים בגלל חוסר זמן ? גיא

reut amit

New member
לדעתי..

אל תוריד שום תכונית.. כי עוד מעט "פגישת מחזור " מסתיים יש רק עוד פרק אחד..

danazi

New member
אמ.......

אני תאמת ראיתי רק איזה 2 פרקים של פגישת מחזור כי זה באמת דפוק ואת המירוץ למליון כבר ראיתי ואת הישרדות 5 ראיתי אבל אני רואה שוב הישרדות ופראדיז הוטל בחיים לא הייתי מוותרת על זה בחיים

jaws15

New member
אני הייתי מוותרת..

על הישרדות 5. כי פשוט מאוד פגישת מחזור זה לא הרבה פרקים סך הכול 6 כלומר שבוע לראות. וזה גם מעניין ונחמד !! על פרדייז הוטל לא הייתי מוותרת כי זה מהמהם!! ופצצה!! נהנת מכול רגע! המרוץ למליון ראיתי את עונות 1 2 ו-3 אז ככה שבנתיים אני יחכה די הרבה זמן עד העונה הרביעית.

Mister Matrix

New member
חדש בתחום

עד לפני כמה שבועות לא היתה לי כל נגישות לסדרות ריאליטי ואני ממש אוהב את זה! לפי דעתי זה באמת קשה לצפות בכמה תוכניות מה גם שהם משודרות החל מ-21:00 בערב ...אני הייתי מוריד את "פגישת מחזור" הישרדות אני ממש אוהב (איך ראיתם את זה כבר?) וכנ"ל את המירוץ למיליון (ושוב אותה שאלה איך כבר ראיתם את זה?) ופרדייז הוטל זה בגדר MUST אז "פגישת מחזור" אפשר לוותר

lorley boy

New member
הישרדות שודר ביס פלוס והמירוץ

למיליון שודר בערוץ סאמר נייט בקיץ בשעה 23:00 והיו את העונות 1-3 אבל עכשיו הם יראו גם את העונה הרביעית.

לאה17

New member
זה לא הכי משנה

ביום שיש שבת יש שידור חוזר של הכול אפשר לראות אז.. כול מה שמפספסים:)

¥ Adi ¥

New member
מה שקשה זה לשבת ולראות מ21:00

אז אם למשל לא רואים פגישת מחזור כל השבוע זה אומר שביום שבת צריך לשבת ולראות הכל.

למעלה