יש לי סקופ מדהים!!!

יש לי סקופ מדהים!!!

הסיפור שאביגדור יצחקי סיפר היום הוא נכון לחלוטין, למעט פרט אחד: לא הוא היה זה שהציע את ההצעה לפטר את שרי ש"ס. הוא התהדר בנוצו תשאינן שלו. יצחקי הוא מנכ"ל משרד רה"מ, הוא אינו "יועץ". מי שיעץ לשרון לפטר את שרי ש"ס הם מי שתפקדם ל"יעץ" לו- ה"יועצים" הבכירים שלו. אני מתכוון כמובן לחמשת חברינו מצעירי הליכוד אשר היו עובדי המצודה ומונו לאחר הבחירות ל"יועצים" בכירים במשרד ראש הממשלה. הם אלה שהגו את המהלך ויעצו לבצע אותו לשרון, אשר מקפיד להתיעץ עימם בכל נושא, החל מכניסה לשטחי A ועד לאיזו חליפה ללבוש. אז כה לחי ל"יועצים", חיזקו ואימצו.

ואם כבר מביאים את יצחקי

אדם אפרורי משהו, הרשו לי לצטט עוד סקופ שלו שפורסם בחדשות כבר, שמטרתו של שרון בפיטור שרי ש"ס הייתה כדי למנוע מפולת כלכלית אחרי שנפלה התוכנית הכלכלית בהצבעה הראשונה. מה שאומר, שלכאורה לא הייתה שנאה מכוונת של שרון כלפי ש"ס. אך תוך כדי ההתלהמויות ההדדיות, ובד בבד עם הסתותיו של ארד יועץ התקשרות של שרון נגד החרדים מגובה באותו יצחקי, "התעקם" שכלו של ראש הממשלה והוא החליט לצאת לאותה דרך שהוציאה את ברק מחוץ למשחק הפוליטי. אז תגידו לי - באיזה מדינה אנחנו חיים? מדינה בה שולטים היצרים או השכל?... חומר למשחבה הצל של עצמי

למעלה