יש לי סנגל!

tintin100

New member
וואי נראה מתוקי אמיתי

איפה קנית אותו?? כמה הוא עלה?? לא כדאי ליקנות זוג כאלו?? הם מדברים??

The Flash

New member
אמממ...

קניתי אצל מגדל עלה 1200 הבנתי שאם קונים זוג מאבדים את אפקט ההחתמה אז אם לא רוצים לרבייה אז זה לא טוב הוא בתיאוריה אמורים לדבר ולא רע בכלל זה רק גוזל הוא עוד יגדל

רן בראל

New member
the flash!!!

קודם כל, תתחדש, החלטה מצויינת! לגבי קיצוץ כנפיים - עדין לא!!! חשוב מאוד, כדי למנוע בעיות בהמשך לתת לתוכי ללמוד איך לעוף היטב ולנחות כמו שצריך. רק אחרי שלמד לשלוט היטב בכנפיו לקצוץ כנפיים. אם אינך יודע איך לעשות את זה, גש לוטרינר שיעשה פעם ראשונה ויראה לך איך להמשך. קיצוץ לא נכון יכול לגרום לבעיות ואף למוות. אז זהירות! תהנה... רן.

The Flash

New member
אז מתי?

כי הוא קרה כמה פעמים שהוא טיפס לראש הכלוב שפתוח למעלה ועף משם לאיזה ארון ולפעמים הוא פשוט עף לקיר!! אז סגרתי לו את הלמעלה שלא יעלה לשם ואני לא רוצה שזה יקרה שוב

רואי

New member
חמוד מאוד../images/Emo13.gif

נראה לי שאם הוא מתחיל קצת לעוף אז ניתן לקצץ לו את הכנפיים... שלא עוד יברח לך במקרה...

hoolon

New member
תחתוך לו כנפיים ומהר

גם ככה רוב הסיכויים שהתוכי לא יעוף בחיים שלו, עד שהוא ילמד לעוף הוא יכנס במקררים, שמשות וקירות. תוריד לו אותם והיום, לפני שהוא ישבור כנף או משהו אחר. לפני זה תבדוק קצת באינטרנט או תיעזר בזה: http://www.parrotparrot.com/lovebirds/wings.htm שמה מראים מאיפה לחתוך, תהיה לארג' ולא להיות קרוב מדי לגבול, תחתוך לו בשני הצדדים כמובן.

The Flash

New member
אמממ תודה אבל....

לא הצלחתי להחזיק אותו בשקט כדי לגזור...הוא לא נושך אותי בד"כ בנתיים אבל הוא נשך כתפסתי אותו וניסיתי לפרוס את הזנב ואפילו לא התקרבתי אליו עם מספריים הוא מתפרע נורא כשאני מנסה לעשות לו את ה אז אני אקח למישהו מקצועי(בתקווה שאני אמצא אחד...)

hoolon

New member
תיעזר במישהו

כשמורידים כנפיים, עושים את זה שני אנשים, אחד מחזיק ופורס כנף והשני חותך. חוץ מזה אני בטוח שהאדם שממנו קנית את התוכי יוריד לו את הכנפיים ברצון אם אתה מתקשה.

רן בראל

New member
לא למהר!!!

קיצוץ נוצות התעופה לפני שהתוכי לומד לעוף ולנחות כמו שצריך יכולה להוביל לבעיות התנהגותיות בהמשך! בעיות שכאלה קשה מאוד לתקן. תהיה סבלני, תן לו שבוע שבועיים ללמוד את העבודה ורק אז...

רן בראל

New member
לא לא לא ! ! !

קיצוץ נוצות התעופה לפני שהתוכי לומד לעוף ולנחות כמו שצריך יכולה להוביל לבעיות התנהגותיות בהמשך! בעיות שכאלה קשה מאוד לתקן. תהיה סבלני, תן לו שבוע שבועיים ללמוד את העבודה ורק אז...

Mr HaiM

New member
אל תקצץ לו את הכנפיים..

כל כך מוקדם
הוא צעיר האא ודרך אגב

למעלה