יש לי סיכוי

Hamzoz

New member
יש לי סיכוי

האם יש לי סיכוי להשיג ביצוע אחר של השיר הזה? אני מחפשת ביצוע שיותר מזכיר את הביצוע של אביתר בהופעות. האם הוא הקליט למשל בתוכנית של יואב קוטנר ב- 102?

תלוי איזה ביצוע בהופעות

אביתר בד"כ היה מנגן את 'יש לי סיכוי' על פסנתר בהופעות... יש הקלטה שמישהו הקליט מ 'פסטיבל הפסנתר' (2001 אם אני לא טועה) שהוא מנגן את זה על פסנתר, האיכות קצת מוזרה אבל נחמד ביותר. יש גם הקלטה באיכות טובה מ 'הבמה המרכזית' , תכנית שהיתה עם יואב קוטנר בערוץ 24, הוא ניגן שם את 'חלון' ו 'יש לי סיכוי' על פסנתר, ואת 'בראשית' על גיטרה חשמלית. יש גם כל מיני וידאוים שאנשים צילמו באיכות מצוינת שאפשר להוציא מהם את הסאונד :p ולאחרונה בסיבוב 'תן לשינוי לצמוח' אביתר ניגן אותו על גיטרה קלאסית, יש ביצוע כזה מהתכנית 'מה נשמע?' עם יואב קוטנר, שהוא ניגן בתוך האנדרטה בבאר שבע, זה היה די קסום :( ואת יכולה גם להשיג את הדיסק ה'אקוסטי' של מאיר בנאי , אחד השירים האחרונים שם, הוא ביצוע שלו ל'יש לי סיכוי' על גיטרה אקוסטית, (אביתר מלווה בשירה). בגלל שביקשת 'ביצוע' , ברמה של ביצוע ביצוע ולא איזו הקלטה מוזרה מהופעה, אז ה 'יש לי סיכוי' מ'הבמה המרכזית' יכול להיות שיענה על הדרישה :p והפירוט הזה נכתב אך ורק משיעמום :(

TEENAGER1

New member
נו

יש אנשים שיודעים להעביר מקלטות וידיאו לדיסקים, ואם אתה לא מכיר כאלה אז יש גם חנויות שעושות את זה. יאללה

TEENAGER1

New member
מקסימום

אתה יכול לשלוח לי את הקלטת בדואר, אני מכירה מישהו שיעביר את זה לדיוידי, ואז אני אחזיר לך את הקלטת המקורית ביחד עם דיסק

Walk Two Moons

New member
../images/Emo2.gif

נכון שאת הולכת להביא לאיש הזה גם את ההקלטה העתידית של המופע משירי מתי כספי?

Walk Two Moons

New member
יש לי ביצוע מעולה (בכל מובן) של השיר הזה,

מתוך הופעה שנערכה ב-2001 בבארבי. (בעיקרון זאת הייתה הופעה משותפת של אביתר עם עמיר לב ועם ערן צור, אבל את השיר הזה אביתר שר לבדו.) שלחי מסר עם מייל או משו...

למעלה