יש לי סיוטים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
שזה מצחיק, כי החלומות מבוססים על חיי היום-יום, לא בהכרח מה שקורה בהם אלא הלך הרוח הכללי, ככה שלאנשים עם חיים טובים יהיו חלומות טובים או ניטרליים, ולאנשים עם חיים רעים יהיו חלומות רעים, והחיים שלי טובים, אז כאילו, מה הקטע?

אני לא זוכר רצף כזה של סיוטים מאז...נראה לי כשהייתי בן 11? וזה אומר הרבה מאוד, כי כשאני הייתי בן 11, השנה הייתה 2009.

אולי זה בגלל מבחן המתא"ם, שאליו ניגשתי היום לקראת המשך לימודיי והתואר השני שאעשה בפסיכולוגיה קלינית?

אבל המבחן והלימוד אליו לא הלחיצו אותי, ריגשו אותי בכל צורה או דרך או היוו בעבורי גורם מעיק.

מוזר.

טוב, נו.

נקווה שזה ייפסק עכשיו 🤷‍♂️

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
סופסוף, קיבלנו את הסיבה האמיתית לשחרורך מהצבא ע"י קב"ן.
זה, כמובן, מתווסף לסיבה הקודמת שציינת "לפעמים אני מרביץ לעצמי בצידי הראש עם אגרופיי הקפוצים כי זאת הדרך היחידה לגרום למחשבות להפסיק."
אני לא חושב שקב"ן ישחרר מצהל חייל רק בשל סיוטים שהוא סובל מהם.
למי אין סיוטים?
לי למשל, הייתה תקופה ארוכה שהייתי חולם מדי לילה על קבוצת זקנות ללא לבוש אשר רצות אחרי
ולמרות שהן כולן היו צולעות ועל קביים ובכל זאת תמיד הן הצליחו איכשהו להשיג אותי. ;-(
אז מה? שוחררתי בגלל זה על ידי קב"ן?
אבל ברוך ה', זה עזב אותי.
אני עכשיו חף מכל סיוט. |מאוהב|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אני לא חושב שקב"ן ישחרר מצהל חייל רק בשל סיוטים שהוא סובל מהם.
ברור שלא, ואין שום קשר בין הדברים. עוד לא הבנת שלמעט המומחה לקנונית הסדר העולמי, הדיברגנט החדש הוא הגולש הטיפש ביותר בתפוז?

11 גולשים שונים כולל אתה העידו שמדובר בטיפש גמור, וזה רק מה שהצלחתי למצוא, אז תאר לך עוד כמה אנשים יש שחושבים ואומרים את זה ושלא מצאתי.

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_18-7-2024_6430_www.tapuz.co.il.jpeg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ברור שלא, ואין שום קשר בין הדברים. עוד לא הבנת שלמעט המומחה לקנונית הסדר העולמי, הדיברגנט החדש הוא הגולש הטיפש ביותר בתפוז?

11 גולשים שונים כולל אתה העידו שמדובר בטיפש גמור, וזה רק מה שהצלחתי למצוא, אז תאר לך עוד כמה אנשים יש שחושבים ואומרים את זה ושלא מצאתי.

צפה בקובץ המצורף 118692
צפה בקובץ המצורף 118693
צפה בקובץ המצורף 118694
צפה בקובץ המצורף 118695
צפה בקובץ המצורף 118696
צפה בקובץ המצורף 118697
צפה בקובץ המצורף 118698
צפה בקובץ המצורף 118699
צפה בקובץ המצורף 118700
צפה בקובץ המצורף 118701
__צילום מסך_5-10-2024_175833_www.tapuz.co.il.jpeg

תראה מה זה. העדויות על טיפשותו כל-כך רבות, אפילו רק מה שמצאתי, שבגלל הגבלת העשר תמונות לתגובה, אני אפילו לא יכול לדחוף את הכול להודעה אחת.

זה מה שקורה כשמישהו גודל מתוך המיץ של הזבל של העולם הזה ושל החיים האלו. הרי בעמוד הויקיפדיה של המדינה שלו כתוב שאפילו בין מדינות אפריקה היא נחשבת ענייה ונחשלת. עצוב נורא 🤷‍♂️
למי אין סיוטים?
לי אין סיוטים. בטח שלא רצף כזה. לכן התפלאתי על עצם הדבר והבנתי שיש כאן קטע ששווה שרשור.
לי למשל, הייתה תקופה ארוכה שהייתי חולם מדי לילה על קבוצת זקנות ללא לבוש אשר רצות אחרי
ולמרות שהן כולן היו צולעות ועל קביים ובכל זאת תמיד הן הצליחו איכשהו להשיג אותי. ;-(
אז מה? שוחררתי בגלל זה על ידי קב"ן?
לי הייתה תקופה שחלמתי שאני נרדף על-ידי מפלצות בתוך מבוכים בלי יציאה 🤷‍♂️

אני חושב שהשנה הייתה 2003. הייתי בן 5 :)
אבל ברוך ה', זה עזב אותי.
אני עכשיו חף מכל סיוט. |מאוהב|
גם לי עברו הסיוטים שדיווחתי עליהם בשרשור זה. ברוך ה' גם אצלי הכול הסתדר. מההתחלה היה לי ברור שזה ייפתר מעצמו :)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
סופסוף, קיבלנו את הסיבה האמיתית לשחרורך מהצבא ע"י קב"ן.
זה, כמובן, מתווסף לסיבה הקודמת שציינת "לפעמים אני מרביץ לעצמי בצידי הראש עם אגרופיי הקפוצים כי זאת הדרך היחידה לגרום למחשבות להפסיק."
לא, אין שום קשר בין הדברים. שוחררתי כי אני מלך. גם לא שוחררתי על-ידי הקב"נית (דיברתי עם קבנ"ית. לא קב"ן). שוחררתי על-ידי תת-אלוף. ככה זה כשאתה מלך אז מגיע לך יחס מיוחד 🤴

HD-wallpaper-the-king-animal-crown-lion-wild.jpg

שזה מצחיק, כי החלומות מבוססים על חיי היום-יום, לא בהכרח מה שקורה בהם אלא הלך הרוח הכללי, ככה שלאנשים עם חיים טובים יהיו חלומות טובים או ניטרליים, ולאנשים עם חיים רעים יהיו חלומות רעים, והחיים שלי טובים, אז כאילו, מה הקטע?

אני לא זוכר רצף כזה של סיוטים מאז...נראה לי כשהייתי בן 11? וזה אומר הרבה מאוד, כי כשאני הייתי בן 11, השנה הייתה 2009.

אולי זה בגלל מבחן המתא"ם, שאליו ניגשתי היום לקראת המשך לימודיי והתואר השני שאעשה בפסיכולוגיה קלינית?

אבל המבחן והלימוד אליו לא הלחיצו אותי, ריגשו אותי בכל צורה או דרך או היוו בעבורי גורם מעיק.

מוזר.

טוב, נו.

נקווה שזה ייפסק עכשיו 🤷‍♂️
אולי זה מהמלחמה,יש לך הרגשה רעה שאתה מדחיק.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אולי זה מהמלחמה,יש לך הרגשה רעה שאתה מדחיק.
לא. אין שום קשר. המלחמה גם לא מעניינת אותי. כבר בשבעה באוקטובר ובזמן של הווה מתמשך תוך כדי רצח, אונס וחטיפת מאות ישראלים כתבתי בתפוז כרגיל כאילו כלום. סבא העיר דבר מה על המלחמה. התבדחתי איתו וכתבתי לו בהומור "ראית מה זה? כל המדינה נשרפת ורק מאור עם השטויות שלו כרגיל" :)

עושר זה דבר שנבנה בשלבים. לכן החל מרגע שאני אהיה עשיר, עדיין יעבור עוד זמן מה עד שאהיה עשיר מספיק בשביל לבנות לעצמי את אחוזת הענק שלי | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

למעלה