יש לי משימה

• פותח הנושא ODana
  • פורסם בתאריך

ODana

New member
יש לי משימה../images/Emo47.gif

מי מתנדבת? להכ שרשור ובו כל הניקים של אותה בת. נגיד - אילי, בייביגרל, חן וכד'. כי יש חדשות שלא יודעות את ההיסטוריה של כל אחת. ולפעמים זה מבלבל לזכור מי היתה מי וכל זה. וגם את השם הפרטי. ככה של כלמיני בנות שהשתנו לנו פה מול העיניים...

babygrl

New member
שכל אחד ירשום את שלו

אני: ili babygrl חן אוזן blond ice cream

אווו....לי היו די הרבה...נראה אם

אני זוכרת עוד... נממ..נממ.. פעם הייתי קטנה ואהבתי את אורלנדו בלום,אז קראתי לעצמי חולה על לגולאס...ואז הייתי לוני טונס (באנגלית) ואז התחלתי לקרוא את הארי פוטר...והכל היה תפוס,אז קראתי לעצמי פרופסור סנייפ אבל אז כולם חשבו שאני בן,כמה מפתיע...ואז התחלתי לקרוא את הספר החמישי בסדרה,והייתי ווינקי..ואז לא היה לי מחשב,וכשתיקנו לי אותו, רציתי שם כזה לא קשור,אז קראתי לעצמי הקיפודה מרחובות,והוא לא קשור כי אני לא מרחובות,אני ממודיעין... ואתן מכירות אותי רק כהקיפודה,אז לא משנה,

אוקי שלי

היה לי- תמניה קטנה אין לי מושג מה הקשר לקטנה אבל אני תמניה... היה לי שירלי הפ33ה המתקתקת...ששנאתי ת'ניק הזה...הוא היה דפוק היה לי NO NAME כי לא היה יל איזה ניק...ואז חשבתי על החנות וככה בחרתי ת'שם הזה... היה לי מכורה ל(ק)סמים... פר*ק*ת בנשמה ומאמי כמוניN

Pink Bubbles

New member
וואו יש לי המון! חחח... (ממש)

pink bubbles וקוראים לי טליה או טליע.

p r u d e n s

New member
אבל א-ני|אבטיח|

תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני, תמיד נשאר אני
פרודנס הייתי לעולם

לא...

לי יש את- אייס קפה ואת אייס קפה וזהו...חחחח.. ואם יש שם משתמש אייני אז תדעו שזו אני שוכחת להחליף את הניק של אחי!

Meitar Rojas

New member
שלי

TALI LA BONITA בובונת שובבונת קרייזי אין לאב meitarojas meitar rojas עם קישוטים meitarojas עם קישוטים אחרים וזהו

למעלה