יש לי משחק!...

יש לי משחק!...../images/Emo26.gif

כל פעם זורקים מילה שקשורה באנג'לינה ואז הבא בתור צריך להרכיב משפט למילה ולתת מילה משלו.. למשל: המילה היא:אנג'לינה המשפט: אנג'לינהשחקנית קולנוע המילה הבאה שאני נותת היא: ילדים ואז הבא בתור מרכיב משפט שיכלול את המילה ילדים.. אבל זאת היית רק דוגמא.. בוא נתחיל עם המילה צמה

הנה../images/Emo26.gif

בסרט על כוכבת משחקי המחשב, לארה קרופט,זכתה אנג'לינה לשחק את הדמות הראשית כשהיא מהורת בצמה הארוכה והאגדית שלה.
והמילה שלי..... נחש

NAJ

New member
אמממ

המשפט: אנג'לינה הצטלמה במהלך הסרט "אלכסנדר" עם נחש! המילה הבאה: סמים

הממממ

אנג'י היתה נשואה לבילי בוב ואחרי שהתגרשו גילתה שהוא בעצם די דומה לקוף.. טוב סתם סתם פשוט התקשר לי ישר לבילי בוב, או מה שרמזו פה לא פעם על המראה של בילי בוב בכל מקרה
.. אז המממ... אומרים שאנג'י נמצאת בקשר עם בראד פיט אשר שיחק בסרט 12 קופים
הממ גשר

crazy4AJ

New member
אה אופס... הקדמת אותי...

אז שיהיה: כשאנג'לינה היתה נערה היה לה גשר המילה שלי- נשאיר "ילד" נ.ב רציתי לכתוב שהוא נראה כמו קוף אבל בסוף התפשרתי על מתנהג כמו...

crazy4AJ

New member
טוב, אתה התחלת עם בילי בוב אז...

בילי בוב התנהג כמו קוף ולכן אנג'לינה עזבה אותו
המילה שלי- ילד (או ילדה, ילדים, מה שבא לכם)

NAJ

New member
קל קל קל

לאנג'לינה היפה המדהימה והחמודה יש שני ידלים שהשם שלהם הם מדוקס וזהרה עכשיו מילה!!!!!!!!:::::: פורום

Im The Sun

New member
יש ליייייי../images/Emo42.gif

בגלל שלאנג'לינה אין רווחים בין השיניים אז הסבירות שאכילת תירס תגרום לחתיכות להתקע לה בשיניים היא נמוכה.

נראה לי ששמעתי פעם שאמרו שממממ

איכקורים לה מהדוגמניות, אוולין, מזכירה קצת לפעמים את אנג'לינה.. בגלל השפתיים גם והעיניים וכל זה והיא עשתה את הפרסומת עם ה- שמ-פוּ
חח
והמילה שלי.. הממממממ תרנגולת
זרמו עם זה

Im The Sun

New member
אוקיי.. אני אנסה לגוון../images/Emo42.gif

2 תרנגולות הולכות ברחוב, פתאום תרנגולת אחת שואלת, תגידי ראית פוקספייר עם אנג'לינה ג'ולי
אז התרנגולת השנייה בורחת באימה וצועקת "שועל!!! שועל תברחו!!!" טוב נו לא מצחיק אבל לא מצאתי משפט
המילה שלי... דגל ישראל! מואהאהאהאה חח

mor1212

New member
דגל ישראל>>

"מתוך כתבה בנענע": בשבוע שעבר הניפה השחקנית תפוחת השפתיים, (הם אוהבים לכתוב את זה חחח) אנג'לינה ג'ולי, כמה מדגלי ארצות הים התיכון, ביניהם דגל ישראל, במסגרת עבודתה באו"ם. והמילה שלי, בננה

למעלה