יש לי משחק

יש לי משחק../images/Emo163.gif

אני די חדש כאן והסתכלתי קצת בהודעות עם המשחקים וזה נראה ממש נחמד, אבל יש לי רעיון למשהו קצת שונה. טוב, אז מה שחשבתי עליו זה למצוא שני שירים שמתחילים אותו דבר במנגינה שלהם, כאלה שאם אתם שומעים אותם אתם חושבים שזה שיר אחר. אולי זה קצת קשה אבל תנסו זה כיף. את שני הזוגות הראשונים אני אפרסם בשתי ההודעות הבאות.

זוג מס´ 1

או קיי אז הזוג הראשון שמצאתי הוא A - Starbucks ו The Offspring - Have you Ever הפתיחה של האופספרינג היא מתמשכת יותר מזו של איי, אבל עדיין קשה שלא לשים לב לזהות.

Chandler Rulz

New member
הנה שלי!! והפעם לועזי ועברי שהעברי

יצא ראשון!! עברי: אביב גפן - עורי עור לועזי: Anastacia - I Dreamed You זה פשוט בול אותו דבר!!! תורידו ותראו!

גלגלולה

New member
הזוג הקלאסי

זה לא מאה אחוז זהה, אבל עדיין ממש קשה להאמין שלני קרביץ לא הכיר את א-יו-יה של כוורת כשהוא כתב את "are you gonna go my way".

שמש27

New member
והזוג הניאו-קלאסי

ממש ממש ממש קשה להאמין שורד קלפטר לא הכירה את a horse with no name של AMERICA כאשר היא כתבה את "להביא לי ורד" ליעל לוי... ולא תאמינו !!! באמצע שאני רושם את ההודעה הזאת, השיר של AMERICA התחיל בגלגל"צ !!! איזו ת´רגשות !

יש לי משהו יותר קלאסי משלכם!

"אימג´יין" של ג´ון לנון ו"שיר התקווה" של אביב....

אהההההההההה!

אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק! בדיוק לפני כמה ימים ישבתי על המחשב עם אח שלי והתחיל השיר הוריקן וראיתי שזה זהאבל איך שהוא התחיל לשיר (בוב דילן) יצא לי לשיר "גברת שרה השכנה" ושמתי לב שזה ממש דומה אבל אח שלי לא האמין לי! חשבתי שזה רק אני בגלל זה אז לא רציתי לכתוב את זה כאן.....אבל גם כשחושבים על זה המשמעות של השיר קצת דומה: איך מאשימים אנשים סתם (הזכות להליך הוגן נשללת מהם) ואיי אני עדיים בשוק שאני לא היחידה!!!!

חח מתסכל שאני לא

מצליחה להיזכר! זה קורה לי בעיקר כשאני שומעת רדיו... יש איזושהי התחלה של שיר ותמיד אני חושבת שזה שיר אחר. תמיד תמיד. כל היום אני מנסה להיזכר מה זה! הפורום הזה יכול לשגע אותי !!!

היום קרה לי משהו מוזר

שמעתי את השיר "איי לאב יו בייבי (הפסקול.. מהסרט ההוא...)" ומשום מה חשבתי שהוציאו טראנס ל"על הברכיים" של טל שגב
הייתי ממש בהזיה כנראה.... לא שמעתי טוב.. והייתי עייפה. טוב, מה אכפת לי... אף אחד בטח לא יראה את זה. פשוט הייתי חייבת לפרוק.

יש לך מושג

כמה רבו איתם על הדברים האלה. מדברים כל הזמן על הגניבות של משינה .... זאת אחת הגדולות.

svety

New member
לי יש כמה....

come cover me-nightwish
her ghost in the gof-cradle of filth
the unforgiven 2-metallica
שיר ישראלי כלשהו..שנייה ´ני אזכר איך קוראים לו...טוף לא זוכרת...יאללה ח´פיף... אמממ בלאט צ´חכתי

n u t

New member
מעתיקה את ההודעה שלי לכאן...

לא יודעת אם תבכימו איתי או לא, אבל לי הם תמיד מזכירים אחד את השני... השירים... כשניקו תתחיל לדבר- צל כבד אביב גפן- עורי עור

למעלה