יש לי משחק!!

יש לי משחק!! ../images/Emo13.gif

מישהו כותב שורה משיר של מוקי/חלוצים/שבק/בויאקה ומישהו אחר ממשיך את השיר (באותו בית)

MחושגZ

New member
מה זתומרת?

פשוט להמשיך את זה לפי השיר??? מה הבעייה?? באורסול כמו חומוס פול אסלי צ´יפס ובורגר קינג כפול פעמיים כמו בוסקילה אני אטילה! דורך על בניינים כמו גודזילה כמו קפה שחור, כמו שוקו בלי ונילה! אני מביא אותה הפוך כמו משנה כיוון בטאקי מכניס אתכם לפאניקה כמו איום עיראקי כמו איסימיאקי, אני נדבק לבחורות עד הצוואר 600 סמ"ק נינג´ה קוואסאקי! כמו בנגסאקי רדיואקטיבי כמו פצצת אטום אני צובע תשמיים בכתום- לא נכנע- מה פתאום! אני בא בסערה כמו אל ניניו לא מאמין יו אתה תעשה חשבון פשוט אני בא בלי מטרה טורף את כל מי שבדרך, המוסף לתוך הערך מציל ת´אנושות, כמו סופרמן מהיר כמו קליע, לאן אנל´א מגיע? מדוייק במטרה- בול!

Stinkin Fish

New member
אז מה קורה אתה מוכן???

-פאווסול כן כאן? -אתה רואה מספיק ברור את זה? שחור על לבן!

MחושגZ

New member
אתה מוכן???

במהירות האור יוצא כמו מטאור סופני כמו ארמגדון, שחור יותר מחור שחור משאיר אבק כוכבים מאחור- כמו סופרנובה מכת פתיחה, סרב, נוקאאוט! גם הארטילובה.. ואגב אנשים שאלה כללית: זה רק אני או שבויאקה ממציאים חצי מהמילים שלהם שם? יכול להיות שאני לא מבין משמעות של חלק גדול מהמילים.. לדוגמא: מה זה ארטילובה?

Stinkin Fish

New member
תרים לגובה ופו! פו! פו!

תרד להגנה! סוגר את העונה כמו בדרבי אייייי ונוגע בשמיים כמו באן בי אייייי על מגרש אני כמו דר. ג´יינס קורע רשתות! אני ברצף לא יוצא לפירסומות כי זה גדול וזה הולך לקרות תכינו ממחתות שלוש וחצי מגאה טון סדום ועמורה נדלקת מנורה שלט הזהרה פרחח אנחנו בויאקה לא לוקחים שבויים ונכנסים כל הסרביס במערכת הגברה ישר במטרה בול! וד"א- הם ממצאים הרבה מילים או משבשים, כך לדוגמה את פאווסול

rockninja

New member
לא, זה פאוסול!

מאיפה הקרצתם את ה-ר´? באורסול?... זה אפילו לא מתאים... חוץ מזה קוטג´ אמר לנו אישית שזה פאוסול- סבבה, מה שבראש שלך. אז מה קורה, אתה מוכן!?

double M

New member
באוסול....

אוסול=גזעי או משו כזה בערבית. ככה המורה שלי טוענת....

rockninja

New member
אז אתה אומר שזה משפט גיזעני?!

לאן תגיע האפלייה נגד האשכנזים?! צריך מפלגה שתייצג אותנו בכנסת

למעלה