יש לי משחק שבועי:

backstreet girl

New member
יש לי משחק שבועי:

פעם בשבוע אני אתן אלבום של הפפרז ואתם תעשו לו top 10!!!! האלבום הראשון שאני אתן הוא קליפורניקשיין!!!!!!!

backstreet girl

New member
מה לא ברור!!!

צריך לכתוב את עשרת השירים הכי אהובים בקליפורניקשיין לפי דירוג!!!

lollapalooza

New member
לא...

אני דווקא אומרת- לכי על זה. אבל לדעתי 10 זה יותר מדי. אולי 5

chezi1

New member
אני אומר...

הנה הסדר מהחמישי לראשון Around the World Easily Otherside Scar Tissue Californication

Latisia

New member
החמישיה שלי...

הנה לפי הסדר מהראשון לחמישי: other side scar tissue road trippin californication around the world :)

WildAngel

New member
הנה שלי

5. Easily 4. Around The World 3. Road Trippin 2. Californication ו..מקום ראשון: Scar Tissue :eek:)

michaelblum

New member
שלי...

1.מסביב לעולם - בגלל הגיטרה של ג'ון שכל השיר זה פשוט תענוג, בגלל הפיזמון המדהים 2.צד אחר - האמת שמבחינת הפזמון הוא די מזכיר בסגנון שלו את מסביב לעולם, בעיקר בפעם האחרונה זה מרים אותך לעולמות אחרים... 3.להגיע לפסגה - אני יודע שהרבה לא אוהבים אותו, למעשה גם אני בהתחלה לא, אבל הבס הזה פשוט מקפיץ אותי, אגב, הולך להיות לזה ביצוע פיצוץ בהופעה בהייד פארק. 4.קליפורניקציה - פשוט שיר אגדה אין מה לדבר 5.בקלות - פשוט שיר רוק משובח. פזמון מעולה, בתים מעולים, השיר מתחבר מצויין. זאת הייתה החמישיה שלי.

שלי!

אלה חמשת השירים הטובים ביותר בקליפוניקשיין מקום ראשון-Otherside מקום שני-The Velvet Glove מקום שלישי-Californication מקום רביעי-Easily מקום חמישי-Scar Tissue

ובכן,

הצלחתי לבחור חמישה שירים, אבל לא הצלחתי לדרג אותם
אז קבלו את זה כחמישה שירים שאני אוהבת באותה מידה: Parallel Universe Otherside Easily This Velvet Glove Savior

the papercut

New member
אם 6 היה 9?

1.Around The World- פילי מכה ת'בס ואת הדיסטורשן שם 2.Scar Tissue- אין עליו פשוט שיר מדהים 3.Californication- שיר שהתבגרתי עליו[(?) לא באמת התבגרתי עליו] 4.OtherSide- וואסט סייד יס דה בסט(WestSide Is The Best) 5.Under The Bridge.................................................................. לא סתם Road Trippin' אקוסטי ומצוין

stav9

New member
ה5 שלי

הרגע נרשמתי לפורום!!! אבל עזבו אני לא יהיה מהמסכנים ויבקשו שיגידו להם מזל טוב...(אבל אם אתם רוצים.....טוב לא חשוב) אז ככה מהחמישי לראשון... californication Around the world parallel universe road trippin otherside כמובן....

למעלה