יש לי משחק נחמד:))

יש לי משחק נחמד:))

רעיון שנבע ממדור בראש 1 (כן, כן...) זה רק אני או ש... כל אחד ימשיך את המשפט עם עובדות משעשעות שעליהם חשבתם בזמן צפייה בעוד פרק גאוני של סדרת הקוטלת המופלאה, באפי, בשבילכם:))

M16B

New member
זה רק אני או ש.....

ספייק כזה כזה חמוד, חתיך, שווה, יאם.

לiלה

New member
לא, לא, זה לא רק את......

אני יודעת שלא אמורים לענות אבל הייתי חייבת.

sour spirit

New member
זה רק אני או ש

באפי היא כזאת סידרה שולתת? ולא, זה לא רק אני!

IDOffryn

New member
זה רק אני או ש...

התגובה של ג´ויס לזה שדון אמרה שהיא רוצה לעשות את הדברים שהיא וטארה עושות ביחד (ושג´ויס חשבה שדון התכוונה ל"דברים" שהן עושות היחד..) הייתה קצת הומופובית??? וגם ממש קצת התגובה של באפי שהיא גילתה על וילו שהיא לסבית

מה היה הומופובי בתגובה של באפי?

היא הייתה קצת מופתעת. אתה יודע, זה לא שבכל יום היא מגלה שהחברה הכי טובה שלה לסבית. אני חושבת שאם היא הייתה אומרת "אה, בסדר" ככה בלי שום פליאה הכי קטנה, ווילו אפילו הייתה נעלבת.

glory the god

New member
זה רק אני או ש...

זאנדר החלש(בפרק 5x03-the replacemaent) בכלל לא שונה מהזאנדר הרגיל

לiלה

New member
זה רק אני או שג´יילב חמוד..........

כן... זה רק אני
.... חזבתי ככה....

Lizz

New member
אם התכוונת לג´יילס...

אז לא, לא רק את. המוני אנשים. טוב, בעיקר נשים, אבל בכל זאת.

IDOffryn

New member
זה רק אני או ש....

העזיבה של אנג´ל בסוף העונה השלישית הייתה צעד חכם ועוד עונה שלמה על היחסים בין אנג´ל ובאפי הייתה ממש חסרת טעם(מספיק 2,3 פרקים שעסקו בזה)

Skunk On Wheels

New member
זה רק או ש.....

תחילת עונה שלישית של אנג´ל (עד פרק 10) או שללורן אין מזל בלהשאיר את המועדון שלי בחתיכה אחת? (אולי הPTB רוציםש יישאר סגור? .])

ANGEL N

New member
זה רק אני או ש...

בעונה השלישית כחשבנו שאנג´ל שוב חזר להיות אנג´לוס הרגשנו רק לרגע שהעלילה חוזרת על עצמה ? (אבל מייד הבנו שממש ממש ממש לא)

idanyd

New member
זה רק אני או ש...

ג´וס יורה לעצמו ברגל? ועכשיו להסברים - כבר ארבע עונות אנחנו עוקבים אחרי הסדרה, ולמדנו שהיא מודעת לעצמה, ולא נכנעת לשטיקים הרגילים של שאר סדרות הפנטזיה/מד"ב. ואז מגיע הפרק The Replacement, ואנחנו פוגשים את Suave Xander" ואני חיב להודות, שהוא לא עבד עלי אפילו לשניה. אני מכיר את הראש של ג´וס טוב מדי, ואני יודע שהוא לא היה נופל לכזה קו עלילתי. הוא נתן מספיק רמזים לכך שמדובר בשד, אבל השאיר מספיק חורים בשביל שלא נדע בוודאות, עד לגילוי הבלתי-נמנע. בכל סדרה אחרת, לא היתי מטיל ספק, אבל אחרי הכל - מדובר ב"באפי", לכן ביליתי את רוב הפרק במחשבה על איך ג´וס מוליך אותנו שולל, ותהייה מה יתברר בסוף. לכן, לדעתי ג´וס נכנס לבור שקשה לצאת ממנו - הוא יצר כזו יצירה איכותית, עד שקשה לו מאוד להתעלות על עצמו. ואם כבר "זה רק אני או ש..." הסיבה היחידה שזאנדר הביט בבאפי במבט מוזר כשהיא הזכירה את טות´ היא בשביל "להוליך אותנו שובל", וללא כל סיבה עלילתית אחרת?

למעלה