יש לי משחק חדש!!!

יש לי משחק חדש!!!../images/Emo13.gif

קוראים לו מה היה קורה אם?! אני כותבת מה היה קורה אם...... ןמישהו עונה וממשיך-כותב מה היה קורה אם....וממציא משו ואז הבא אחריו עונה וככה ממשיכים. אז הינה המשפט שלי: מה היה קורה אם אמיר לא היה בהיי פייב?

oOosapiroOo

New member
זה מה שהיה קורה:

לא הייתי מודעת להייפ פייב ומה היה קורה אם אמיר לא היה עובר לגור בת"א? זה היה טוב כי אז הוא היה גר 15 דקות מליידי באוטו חעחעחע

אז הוא לא היה מגיע כ"כ בקלות לחדר כושר..../images/Emo3.gif

מה היה קורה אם אמיר היה מחיליט שהוא לא רוצה ליהיות זמר אלא משו אחר?

oOosapiroOo

New member
זה היה קורה:

כל מה שהוא לא יהיה זה יהיה טוב כי הוא חתיךךך ומוכשר חחח ומה היה קורה אם אמיר לא היה משתתף השנה בפסטיגל?

אז אני הייתי המעריצה מס'1 שלהם..כמובן אחרי

רעות
והייתי הולכת לכל ההופעות שלהם!!!!!!!!!!!!!! מה היה קורה אם בתאל לא הייתה פותחת את הפורום הזה?

חעחעח זאת שאלה שכולם שואלים את עצמן../images/Emo3.gif

אז לא הייתי כ"כ מקנאה בינאי
מה היה קורה אם הוא לא היה רגוע כמו שהוא?

oOosapiroOo

New member
זה מה שהיה קורה:

זה היה מגניב כי אז הוא היה עצבני כמוני חחחחחחח מה היה קורה אם אמיר לא היה מוציא את האלבום השני?

איזה אלבום זה האלבום השני?? כאילו איך קוראים

לו?..חעחעח אני לא ממש מכירה את השמות של האלבומים.. טובזה מה שהיה קורה: היו לי פחות שירים לשמוע כשמשעמם לי..
מה היה קורה אם הוא לא היה קורא לכלב שלו גוצ'י

oOosapiroOo

New member
מה כבר יכול לקרות?אז הוא היה קורא לו בשם אחר

מה היה קורה אם אמיר לא היה כזה חתיךךך??? חח ניגמרו לי כל השאלות

1sHiRuSh

New member
אז היה קורה:

אז הוא לא היה חתיך הוא עדין יהיה מוכשר=]!! מה היה קורה אם..אמיר לא היה ממשיך בקרירת סולו?

מנסה.,אז תמיד היתה לו היכולת... ../images/Emo13.gif

להגיש בטלוויזיה ולשחק.. ומי היה איתו אם לא היה לו את החבר הזה שלו..?? (רמז: אני.!
) נ.ב מה יש לאמיר כלב בשם ג'וצי..?? איזה מתוק...חח

nina love amir

New member
נראה לי...

אני חושבת שהוא היה מצליח להסתדר!! סתם בצחוק..... ומה היה קורה אם אמיר לא היה נולד בארץ וגר בכלל בארה"ב עם משפחתו???

Jen74

New member
אז אולי...

מייקל הרפז היה נהייה אחד הזמרים הפופולריים של ימינו
מה היה קורה אם לאמיר לא היה גוף כזה מושלם?

../images/Emo6.gif

הוא היה מצליח בכל מקרה,כי הוא מוכשר בהמון דברים! מה היה קורה אם אמיר היה מחליט שנמאס לו להיות זמר?

ליבי212

New member
כבר לא נשאר מה לשאול חח

אז נראה לי שכל הבנות לא היו נכנסות לפורום מ 8 בערב עד רבע ל 9 מה היה קורה אם אמיר היה עובר לגור בחול לתמידדדד?

למעלה