יש לי משחקון קטן:

backstreet girl

New member
יש לי משחקון קטן:

כל אחד יתאר ב-3 מילים או צירופים את האלבומים של הפפרז. תראו את הציאור שלי כדוגמא: The Red Hot Chili Peppers- לא שגרתי,מוזר ויוצא דופן. Freaky Styley-ייחודי,מיוחד וקליט. The Uplift Mofo Party Plan-פ'אנקי,חמוד ומקורי. Mother's Milk-קופצני,קליל ומצחיק. Blood Sugar Sex Magik-מופתי,מרגש וכיפי. One Hot Minute-אפל,סוחף ומצמרר. Californication-מלטף,נושך ובוגר. By The Way-משעמם,מטריף ומשונה. איך הייתי? עכשיו אתם.

Rock and MetaL

New member
נחמד הנה שלי

the red hot chili peppers-פאנקי,מטאלי,מוזר freaky styley-משופר,מוזר,פ'אנקי the uplift mofo party plan-פ'אנקי,מצוין,קלאסי mother's milk-ילדותי,מלמד,מגניב blood sugar sex magik-מושלם,מרגש,בוגר one hot minute-חזק,מטאלי,מרגש californication-מתבגר,מרגש,להיט by the way-מרגש,נעים,שונה

michaelblum

New member
אוקיי

The Red Hot Chili Peppers - ענק, פאנקי, מקפיץ. Freaky Styley - נחמד, טעון שיפור בחלק מהשירים, מצחיק (יורטול דה טורטול...) The Uplift Mofo Party Plan - מצויין, כייפי, הלל סלובאק. Blood Sugar Sex Magik - השינוי, הפרסום, המשובח Californication - נוסטאלגי אישי, אהוב, אכזבה מאי הגעה לארץ. By The Way - לא מספיק שירים טובים, שקט, לא צ'ילי פפרסי ברובו. האלבומים שלא כתבתי הם מכיוון שאין לי אותם עדיין, וזה מיוחס לMother's Milk בעיקר, ה"עדיין" הזה.

Dr Drums

New member
אהאמ:

The Red Hot Chili Peppers - סתמי, מקפיץ, מגניב Freaky Styley- פ'אנקי, קלאסי, שרוט The Uplift Mofo Party Plan - מקורי, קליט, מגניב Mother's Milk- סתמי, רעש, מקפיץ Blood Sugar Sex Magik- מושלם, מושלם, מושלם!!! One Hot Minute , שונה, אפל, מדהים Californication- מתבגר, מלודי, אהוב By The Way - מבוגר, לא צ'ילי, משעמם ה.

Shachaf D

New member
../images/Emo62.gifקבלו:

The Red Hot Chili Peppers-מאגניב, התחלתי ,משעשע Freaky Styley-מבדר, נחמד, שונה The Uplift Mofo Party Plan-פאנק, כיף ,ומצוין Mother's Milk-התחלה חדשה,יפה,נעים לאוזן Blood Sugar Sex Magik-הדיסק הכי טוב בעולם (זה בעצם 4 מילים
) One Hot Minute-מושלם, רוק, שווה Californication-כיפי, משולב, מצוין By The Way-שקט, מרגיע , לא פפרס

סלחו לי אם לא אכתוב על כולם,

פשוט יש כאלה שלא שמעתי כבר הרבה זמן. Mother's Milk - מעניין, מוצלח, מקפיץ. Blood Sugar Sex Magik - מוערך יתר על המידה, טוב, ארוך מדי. One Hot Minute - מצמרר, הזוי, נהדר. Californication - מושלם, מושלם, מושלם. By The Way - חביב, שונה, (קצת) מרדים.

אוקי

Blood Sugar Sex Magik - מקפיץ, פאנקי, מעורר. One Hot Minute - טיפה אפל,מיוחד, מדהים. Californication - קצת יותר שונה, מצויין, התמצית של שנות ה-90 By The Way - יותר פופיסטי, מעניין.

למעלה