יש לי משהו שמציק לי..

tululu10

New member
יש לי משהו שמציק לי..

הי לכולם.. אני אף פעם לא מוכנה שירדו לי אם אני לא אחרי מקלחת..אני מרגישה לא הגיינית ונקיה מספיק לדבר כזה.. תגידו בנות,אתן גם מרגישות ככהת או שאתן יכולות לחזור אחרי יום עבודה ואם בן זוגך רוצה אז ללא מקלחת יורד לכם? אני פשוט תמיד חושבת שמצד אחד בא לי ספונטניות ומשהו לא נורמאלי כזה ומצד שני אני רוצה להיות במיטבי להריח טוב, ולהראות טוב.. מה דעתכם?

yarrin

New member
מאחר ואני מתקלחת גם בבוקר

ועובדת במשרד ממוזג, אין לי בעיה שאישי ירד לי גם אם לא התקלחתי, כי המקום נשאר נקי וריחני, ועדיין יש לי את הריח של הקרם גוף כשאני חוזרת הביתה. להיפך זה הזמן המגרה ביותר לעשות אהבה בכלל ולקבל מין אוראלי בפרט. אבל אם לא הייתי מתקלחת בבוקר אז כן זה היה מפריע לי. אני גם שומרת על איבר מין חלק לגמרי, כך שזה תורם להיגיינה של המקום. השילוב של מקלחת בבוקר+איבר מין חלק עושה את העבודה.

tululu10

New member
אממ..כמה שאלות..

לגבי קרם גוף, את שמה קרם גוף לשם? האם זה לא מזיק? ובמהלך היום את הולכת להתפנות,זה לא "הורס" את ההגיינה? איך את שומרת על איבר מין חלק? (שעווה? גילוח? או משהו אחר..ואם גילוח,אז איך את עושה את זה?) תודה :)

yarrin

New member
תשובות

לגבי קרם גוף אני לא שמה שם, מה פתאום, פשוט הריח נשאר בכל הגוף. גם אם אני מתפנה אז מפעם פעמיים, זה לא עושה את המקום "מסריח". לגבי חלקלקות המפשעה, אני מורידה אצל הקוסמטיקאית שלי בשעווה (חשוב לעשות את זה רק עם אשת מקצוע ולא לבד). מה שכתבתי כאן נכון לגבי, יש כאלה שלא מרגישות בנוח לא להתקלח לפני וזה לא רק את. תלכי לפי ההרגשה שלך בלבד ולא לפי מה שאני או כל אחת אחרת מייעצת.

טושית18

New member
האמת שגילוח הכי פשוט ולא כואב...

אבל כשזה גדל זה דיי מציק...זה בכל זאת מקום רגיש

the evil 1

New member
זה הבחירה שלו

יש הרבה גברים שאוהבים ריח, אם הוא רוצה אז בבקשה :) אני אישית אוהבת אחרי מיקלחת כי אני מרגישה נעימה ורכה ...

היי לך...

כדאי אולי לזהות מדוע את מעדיפה להתקלח לפני? אולי יש לך רתיעה מהריחות שלך או איזו תפישה לגבי איבר המין כמקום "מלוכלך". אם כן, אז באמת הגיוני שיהיה בך פחד מלא להתקלח לפני. אבל אם את אוהבת את מה שיש שם, ריחות, הפרשות והדברים האלה נחווים אצלך כטבעיים לגמרי, אז אולי יהיה לך יותר פשוט וקל. אבל בינתיים, עד שתיעשי לחברה יותר טובה עם הגוף שלך, את מוזמנת לעשות בכיף את מה שנוח ונעים לך. לא להכריח את עצמך. השינוי יכול להגיע כשמשהו בתפישה שלנו את עצמנו משתנה...

טושית18

New member
יש לך מזל..אני לא מסוגלת נפשית גם אחרי מקלחת

פשוט כי ממש לא נוח לי שמישהו יריח,יטעם שם וינעץ מבטים...בלעעעעעע

Sexly

New member
קורה להרבה

לטולולו, חשיבות ההיגיינה זו תחושת אינדיבידואלית לחלוטין, ולכן אם את מרגישה שאת צריכה להיות נקייה לפני מין אוראלי זו לא בעיה, זה פשוט מי שאת. אם מה שמפריע לך זו הפגיעה בספונטניות למה שלא תכניסי את בן זוגך איתך למקלחת? תוכלו להתחיל שם ולגמור במקום אחר. את יכולה גם להשתמש במהלך היום במטליות לחות המיועדות לאזור איבר המין, כך שאת נשארת במשך כל היום רעננה ונקייה. מקווה שעזרתי.

למעלה