יש לי משהו מעניין

נֵץ

New member
יש לי משהו מעניין

זוכרים את הפרק עם המכונה שמחליפה גופות. אז זהו, שמצאתי טעות: בהתחלת הפרק ה"נשמה" נשארת באותו מקום, והגוף מתחלף, ולכן במיטה של ה-PPG, מצאים הגופות של ראש העיר, גברת בלום, והפרופסור (חחחח). אבל אח"כ בבחת של גאנגרין גנג, נמצים הגופות שלהם, אבל ה"נשמות" של ילדות. לפי ההתחלה היו אמורות להיות שם ה"גופות" של הילדוץ, והנשמות של גאנגרין גנג. מה דעתכם? (מצטער אם הארכתי יותר מדי)

Superchu

New member
צודק

זה לא היה ברור לי איך (אולי גאנגרין גאנג חטפה אותם לשם?) וככה עם הזקנה ומוג´ו (אולי גם הוא חטף? אצלו הוא השתמש בגוף ועשה את זה בכוונה). אבל כשהפרופסור שינה את הגוף אחר כך ראו שזה אותה "נשמה" גם בקרב וגם במעבדה.

man in heaven

New member
צודק. יאללה שרשור טעויות../images/Emo70.gif

הטעות שאני מצאתי היא בפרק עם טוויגי האוגר (ומיץ´ מיצ´לסון -*באבלס:"באט מיס קין! מיץ´ איז מין!"...*) בקיצור נכון כשטוויגי כבר הפך למוטציה ורדף אחרי מיץ´, אז הבנות החזיקו אותו מעל טוויגי, ודיברו אליו ("אנחנו לא עוזרות לך - אנחנו עוזרות לטוויגי" וכו´). אז בזמן שבלאסם החזיקה לו יד אחת, את היד השניה החזיקה באבלס - כשהיא דיברה - ואחרי שניה, כשבאטרקאפ דיברה - באטרקאפ היתה זו שהחזיקה לו את היד... בקיצור אני מקווה שלא בלבלתי אתכם לגמרי, אבל אם תסתכלו תבינו (היה את זה היום אגב)

casperit

New member
בפרק הלטר שלטר

כשהפרופסור יצא מהסופר הוא נעל נעליים רגילות וכשהוא היה בבית הוא היה ישר עם הנעליים המיוחדות הטעות הכי נפוצה היא שפעם באטרקאפ ליד הדלת ופעם בבלס אבל כבר כתבתי את זה... יעל

peace and Mor

New member
טעות שלא ממש טעות אבל...

... דיי מטרידה אותי (ובמיוחד את חברה שלי...) ראש העיר - למה הכובע שלו מרחף?!?!? למההההה??! זה ממש ממש מוזר!! חוצמזה חברה שלי חשבה שהיא ראתה את פרק אחד (שהיה בשבילה הראשון) של הסדרה, כשראו את ראש העיר היא שאלה אותי למה מרחף מעליו חץ שחור... לא הבנתי בהתחלה ואז קלטתי שהיא התכוונה לכובע שלו... מאז הכובע שלו הטריד אותי, כי לפני לא ממש שמתי לב לזה, או השקעתי לזה מחשבה... זה לא מוזר..??

InvisibIe

New member
אבל הסידרה מלאה בדברים מוזרים כאלה

למה לפאוורפאפיות יש ידיים ורגליים עגולות משונות כשלכל הילדים בפוקי אוקס יש אצבעות נורמליות? למה אף אחד אף פעם לא מחליף בגדים? למה אחרי שהבניינים בעיר נהרסים על ידי מפלצות שונות ומשונות הם פתאום מתוקנים באורח פלא בפרק הבא? כי זו סדרת טלוויזיה מצויירת וכאן הכל מותר. וזה מה שיפה בזה.

Eclipsed 0

New member
בפרק עם התספורת...

כשהבנות עשו לבלוסום קרחת וראו אותה שם עם המפלצת, היה רגע אחד שבו השיער שלה היה נורמלי.

casperit

New member
בפרק של הרודירוף בויז

אז יש קטע ש שבומר (הכחול) מכה את באטרקאפ ובאטץ´ (הירוק) מכה את בבלס ואח"כ פתאום בומר מכה את בבלס ובאטץ´ את באטרקאפ. יעל

למעלה